2777
2789
عنوان

مستاجرم صاحبخونه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 44 پست
خب پس بايد تخليه كني كليد بهش بدي تا بعد اونم پول پيش رو بهت بده

تانده که من تخلیه نمیکنم

اومدیم و دوماه طول کشید خونه ش اجاره بره

من پول پیشو باید بدم جای جدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از لهاظ قانونی چنین حقی نداره

باورکن مبل و فرش و ظرف و وسایل رو همه دارن. 

انقدر حساس نباشی برا خودت بهتره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من سه ماهه گفتم ولی تا وقتی کسی نیاد پولو نمیدهههههه منم همینجوری باید بشینم...

براش یه اظهارنامه بزن

بگو هرگونه خسارت بابت ندادن پولم به من بخوره گردن شماست

تانده که من تخلیه نمیکنماومدیم و دوماه طول کشید خونه ش اجاره برهمن پول پیشو باید بدم جای جدید

خب قانون اين هست همونطور ك ميگي خونه در اختيار منه چطور يك طرفه ميخاي قانون رو اجرا كني 

تو بايد كليد خونه تخليه رو تحويل بدي تا پولت رو بگيري خانم 

از اون مستاجراي هستي ك رو اعصابي

از کجا مگه الان همه پول نقد دارن،باید خونه رو بده به یکی پول بگیره بده به شما

مشکل من نیست خب

من وظیفهمه به موقع  کرایه بدم

سرموقع تخلیع کنم

خونه رم مثل روز اول تحویل بدم

شما یه بیعانه میدی به صاحبخونه جدیدت و میگی که وضع اینه تخلیه میکنی ولی دست به خونه نمیزنی تمیز نمیکنی بعد که پولشو داد میزی اگه جایی آسیب زدی از رو پولت کم میکنه میده بعد بقیشو

حق نداره ندهمنم تخلیه نمیکنم بره حکم تخلیه بگیره که چندماه طول دارهاینطوری بدت میوفته تو دردسر

وقتی مستاجر نیومده خونه ببینه پول از کجا بیاره بده به شما؟بزار بیان ببینن دردسر درست نکن

بدم میاد ازوسایلای من عکس بگیرهبرای چی باید عکس خونه زندگی منو بزاره تو دیوارتخلیه کنم بعد بزارهتازه ...

بله حق بااونه تا زمانی ک مستاجر دیگه پیداشه شماباید بشینید

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
خب قانون اين هست همونطور ك ميگي خونه در اختيار منه چطور يك طرفه ميخاي قانون رو اجرا كني تو بايد كليد ...

نه عزیزم شماخود به خود عصابت ضعیفه

من تومتن اولیه م گفتم قراره سرموعد خالی کنم و برم 

بعدش بیاد اجاره بده به من چ

نه عزیزم شماخود به خود عصابت ضعیفهمن تومتن اولیه م گفتم قراره سرموعد خالی کنم و برم بعدش بیاد اجاره ...

رو اعصاب من نه

رو اعصاب مالكت

گفتي تا پولم نده تخليه نميكنم

گفتم اين حق رو قانوني نداري قانون تخليه اين هست ك بايد كليد بدي پول بگيري

منتهي ميگي نه

خب نه ك نه

2790
2778
2791
2779
2792