یعنی وقتی میریم تو تراس خونمون یا وقتی داریم از پشت پنجره بیرون رو نگاه میکنیم چشممون رو ببندیم ؟😆 ...
نخیر پشت پنجره تشریف میبرید زن همسایه بود بیاید این طرف نگاه نکنید من مذهبی نیستم ولی میگم اون بنده خدا که حیاطش ویلایی گناه نکرده که به خاطر اینکه د. و همسایه نگاه میکنن باید تو حیاط خونش حجاب کنه
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
اگر مقید به حجاب هستید اگر حتی احتمال بدید که حیاط منزلتون دید داره باید خودتون رو بپوشانید ،درسته حریم شخصی هست ولی وقتی مشرف داره دیگه حریم شخصی نیست .
چشم چشم عزیزم خدارو شکر آدمای هیز و ندید بدیدی نیستیم که بریم پشت پنجره زن و دختر همسایه دید بزنیم � ...
عزیزم من خودمم مشهد زندگی میکنم ولی خب دیگه خودت میدونی باباها و شوهرها رو امان که زن لباس بپوش فلانی نبینتت خب زن بیچاره تو خونه خودشم راحت نباشه من این میگم وگرنه جسارتی به شما نکردم عزیزم
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
ما حیاطمون دید نداره مگه اینکه همسایه ها برم رو پشت بوم که خبر میدن
ولی آفتاب سوزنده من پوستم سفید الان گردنم و دست و پام تیره شده نسبت به قبل
شال میندازم
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔