2777
2789
عنوان

حیاط خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 36 پست
همینم درسته ملت چون خونه ویلایی دارن که نباید خودشون تو عذاب بدن که ،تو چشمات و درویش کن ناموس مردم ...

دقیقااا

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی وقتی میریم تو تراس خونمون یا وقتی داریم از پشت پنجره بیرون رو نگاه میکنیم چشممون رو ببندیم ؟😆 ...

نخیر پشت پنجره تشریف می‌برید زن همسایه بود بیاید این طرف نگاه نکنید من مذهبی نیستم ولی میگم اون بنده خدا که حیاطش ویلایی گناه نکرده که به خاطر اینکه د. و همسایه نگاه میکنن باید تو حیاط خونش حجاب کنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

نه من تو حیاط خونمون راحتم هرچند یکی دوبار پسرهمسایمون دیدم 🤦‍♂️ولی خب نمیشه همش نو خونه شال زد

اره دقیقاا نمیشه همش شال گذاشت مخصوصا هوا گرمه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نخیر پشت پنجره تشریف می‌برید زن همسایه بود بیاید این طرف نگاه نکنید من مذهبی نیستم ولی میگم اون بنده ...

چشم چشم عزیزم 

خدارو شکر آدمای هیز و ندید بدیدی نیستیم که بریم پشت پنجره زن و دختر همسایه دید بزنیم 😅😅😅

مخصوصا تو شهرهای بزرگ ابن چیزا دیگه عادی شده برای همه 

چشم چشم عزیزم خدارو شکر آدمای هیز و ندید بدیدی نیستیم که بریم پشت پنجره زن و دختر همسایه دید بزنیم � ...

عزیزم من خودمم مشهد زندگی میکنم ولی خب دیگه خودت میدونی باباها و شوهرها رو امان که زن لباس بپوش فلانی نبینتت  خب زن بیچاره تو خونه خودشم راحت نباشه من این میگم وگرنه جسارتی به شما نکردم عزیزم 

من با حجاب میرم چونکه مدام همسایمون رو پشت بومه گفتیم هم فایده نداره

چقدر بده  این خیلی بده خدایی آه 

ما حیاطمون دید نداره مگه اینکه همسایه ها برم رو پشت بوم که خبر میدن 

ولی آفتاب سوزنده من پوستم سفید الان گردنم و دست و پام تیره شده نسبت به قبل 

شال میندازم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

چقدر بده این خیلی بده خدایی آه

همسایه هم نمیتونه بخاطر اینا رو پشت بوم نره ک

ما از رو پشت بوم همسایمون تا ته خونمون حیاط نه ها خونمون دید داره  با اینکه خودمون هم طبقه بالا هستیم

منک نمیتونم بگم اقا رو پشت بومت نرو