2821
2789
عنوان

غیر ممکن🍁🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 63 پست
مرسییی🥺🌟منم براش فرستادم😌

سلام حای یکی پنج تا فرستادم

نمیدونم جرا جواب منو نمیدی 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

خیلی ممنون از شما😂🌸منم براش فرستادم:)

حالا به هر دلیل جواب نمیدی توضیحی ندارم

راستش من از سایت به شدت متنفرم تنها چیزی که باعث میشه یه سر بیام و جود شماها بوده 

در هر صورت هر چقدر هم پشت کنی و محال ندی اینو بدون من هیچوقت از دوستی باهات پشیمون نیستم هرچند کوتاه باشه

مرسی که در گذشته با من خوب بدی

خدافظ واقعا خدافظ 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا به هر دلیل جواب نمیدی توضیحی ندارمراستش من از سایت به شدت متنفرم تنها چیزی که باعث میشه یه سر ب ...

من با شما دوست نبودم یا نسبتی نداشتم و تاحالا اصلا درخواستت قبول نکردم ک اینطوری میگی

خداحافظتون

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین

من با شما دوست نبودم یا نسبتی نداشتم و تاحالا اصلا درخواستت قبول نکردم ک اینطوری میگیخداحافظتون

من در خواست ندادم من اینجا حرفمو میزنم من  عمرم یبارم به کسی درخواست ندادم

حالا که اینطور میگی حرفی نیست

لطفا هیچی نگو هچی