2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پیش ی دعا نویس رفتم ۷ سال پیش بود‌ ی دعا داد گفت اصلا نباید از گردنت برداری بجز زمان حموم ک نبا ...

منم همش منفیه دنبال دهاشم ولی نمیدونم چی هست،ایشاالله خدا بهت سلامای بذه لوتم برات حفظ کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بیشتر ببینید
منم همش منفیه دنبال دهاشم ولی نمیدونم چی هست،ایشاالله خدا بهت سلامای بذه لوتم برات حفظ کنه

فدات شم عزیزم ❤️ گلم باید دعا نویس ماهر و با سابقه باشه، سید باشن کار بلد معروف

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

چله افتادن یعنی تازه عروسی رفتی عروسی یکی که نگاه سنگین افتاده بهت یا رفتی قبرستون و .... بابد اعتقاد داشته باشی به چله بری

یرکتاب باید باز کنی اگه ببینه چله افتاده بهت چله بری میکنه واسه هرکاری که نمیاد الاختیار چله بری کنه که 

من چون بچه ندارم سرکتاب باز مردم گفت چله به من فقط افتاده و الان دوروزه چله بری کردم 

بریدن چیه؟

اصطلاحشه 

یه دعا نویس روی چند تا نخ پشمی دعا میخونه و گره میزنم بعد اونو می‌بندی به کمرت چند روز و یه آبی که روش دعا خونده شده تو حمام می‌ریزی رو سرت اونجوری چله بریده میشه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا