2777
2789
عنوان

پس گرفتن پول از فروشنده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
۱۸۰۰اخه من سایزم یک هست همینم از مانکن در اورد متاسفانه روش سوراخه ممکن ریش ریش بشه بهش زنگ زدم گفتم ...

اگر سایزت نبود یا خوشت نیومد میگی لباس ایراد داشته  پولمو بده

اونم میده  نگران نباش‌

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نگران نباش درست میشه

دلم براهمسرم میسوزه با کلی امید خرید برام ک جلو بقیه سرم پایین نباشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سایزت نبود یا خوشت نیومد میگی لباس ایراد داشته پولمو بدهاونم میده نگران نباش‌

اره میگم پسندم نیست یا سایزم نیست من خیلی لاغرم سایز یک هستم 

میگم پولمو بده خوبیش اینه خودش اومد کمکم لباس پوشیدم حتی شلوارمو کمک کرد پوشیدم دید کاریش نکزدم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

همسرم با ارماتور بندی و کلی سختی تو این بی پولی گفت براتو لباس میخرم ک تو عروسی سرت پایین نباشه اینم ...

درکت میکنم عزیزم منم سفارش انلاین داشتم یه مدت جوابمو نداد همین حال و روز رو داشتم. ولی این فرق میکنه چون حضوری مغازه داره، قطعا ابرو و اعتباری داره پس واسه دو میلیون خودش رو توی دردسر نمیندازه. فقط حتما با لحن مودبانه و اروم بگو چون لج میکنه اگر طلبکار باشی

جور میشه صلوات فرستادم برات

مرسی گلم دعا کن برام بخدا خیلی دلم گرفته ۱۸۰۰ برا بعضیا پولی نیست ولی حقوق ۳ روز کار کردن شوهرم تو افتاب بیابونه

درکت میکنم عزیزم منم سفارش انلاین داشتم یه مدت جوابمو نداد همین حال و روز رو داشتم. ولی این فرق میکن ...

من تو حالت عصبانیتم خیلی ارومم داد نمیزنم خانمه امروز دید چقد ذوق خریدشو داشتم قطعا میفهمه ک دنبال دبه کردن نیستم احتمالا پولمو بده 

وقتی خریدمش نیم ساعت بعد رسیدم خونه دیدم سوراخه سریع زنگ زدم بهش منو قشنگ یادش بود 

من تو حالت عصبانیتم خیلی ارومم داد نمیزنم خانمه امروز دید چقد ذوق خریدشو داشتم قطعا میفهمه ک دنبال د ...

خب دیگه پس حله. من بارها لباس عوض کردم اینقدر با احترام باهام برخورد کردن. پس گرفتن هم همینه وقتی ایراد داره باید پس بگیره

خب دیگه پس حله. من بارها لباس عوض کردم اینقدر با احترام باهام برخورد کردن. پس گرفتن هم همینه وقتی ای ...

ب امیدخدا شوهرم گفت غصه نخور درست میشه فدا سرت ولی دلم براش سوخت ک تو مغازه میگفت چیز دیگ ای نمیخای؟کلی ذوق داشت

تا دوساعت دیگ میرم دعاکنین براااااام

2790
2778
2791
2779
2792