heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 عنوان لحدم را بگذارید🙂🖤 273 بازدید | 18 پست 🖤🍃میروم حسرت دریای مرا دفن کنیداهل دیروزم و فردای مرا دفن کنید🙂لحدم را بگذارید به روی لحدمشال ابریشم لیلای مرا دفن کنید🥺ایل من مرده کسی نیست که چنگی بزندوقت تنگ است بخارای مرا دفن کنیدصخرهام، صخره که «دلتا» شده از سیلی رود«دل» که خوب است فقط «تا»ی مرا دفن کنیدتا پر از روسری و سیب شود شهر شمازیر این خاک غزلهای مرا دفن کنید🦋🍃# ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ# حیرانخاتون# شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻 1404/02/25 | 00:38 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم_44 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 3346 نرو من عاشقت بودم کسافت کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 16677 نرو من عاشقت بودم کسافت گلزار در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 نرو من عاشقت بودم کسافت یکم خاهش کن نررررم🫣😅 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 زیبا بود با ته ریشه ای از غم... نوش نگاهتون 🦋🍃 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
شمیم_44 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 3346 یکم خاهش کن نررررم🫣😅 لطفااااااااا نروبمان با من بماننننن کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست...
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 یاد مرگ خوبه برای کنارگذاشتن بدی ها درسته روایت داریم بر انگشتر امام سجاد کلمه الموت حک شده بود که همواره به یاد مرگ باشن. ما انسان ها گاهی چنان سرمستانه زندگی میکنیم که انگار دنیای دیگه ای نیست 🙂🖤 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 سلام متوجه نشدم متاسفانه واژه های نامفهومی نیستن درکل میگه من با حسرت ها و نداشته هام دفن کنید. تمام مهر و عشقم رو با من به خاک بسپارید شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 لطفااااااااا نروبمان با من بماننننن با تو میمانم دلا جانم به قربانت شوداین همه چشمان تو دل برد مگر رفتن ممکن است؟ اینم یه شعر یهویی تقدیم شما مهربون🦋🤍🫰🏻 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 990 رحم کن بر کسی که خواهد خفت سالها در دل کفن تتها 🙂🖤 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻
تنهاترین_آدم عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 988 واژه های نامفهومی نیستن درکل میگه من با حسرت ها و نداشته هام دفن کنید. تمام مهر و عشقم رو با من به خ ... لحدم را بگذارید به روی لحدم؟شال لیلا ؟دلتای مرا ؟