2777
2789
عنوان

آقایون یه لحظه بیاین خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 87 پست

شما ازش خوشتون اومده؟ چون اینجوری که رفتار کرده معلومه خیلی مغروره و مطمعن باشید خیلی به مشکل می‌خورین سر همین موضوع...

اگر بهش علاقه مند نیستید دورش رو کلا خط بکشید

اخلاق و رفتار آدمها را نمیتوان از دور قضاوت کرد

درسته 

ولی یکسری رفتارها و ظواهر رو میشه عرفا تحلیل کرد اما  از نظر خانم ها اقایون پیچیده هستن 

از نظر اقایون هم خانم ها 

از این نظر درسته نمیشه چیزی گفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه سمتش نرو بزار خودش بیادد.. اگه نیومد قیدشو بزنه سوئتفاهم بود توجهش

نه دیگه سمتش نمیرم صبر میکنم تا خودش بیاد که احتمالا میاد چون میدونم اونم ازم خوشش میاد، چقد دلم براش تنگ شده

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
شما ازش خوشتون اومده؟ چون اینجوری که رفتار کرده معلومه خیلی مغروره و مطمعن باشید خیلی به مشکل می‌خور ...

اره من بهش علاقه دارم.

اون خیلی باهام خوب بود و بهم توجه میکرد ولی انگار غرورش خرد شده که بلاک کرد و تو گروه بهم بی احترامی کرد.

به نظرتون بعد از این توضیح هایی که بهش دادم نظرش برمیگرده؟

کلا چیکار کنم نظرش دوباره برگرده؟ سرکار باهاش خوب رفتار کنم؟

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
درسته ولی یکسری رفتارها و ظواهر رو میشه عرفا تحلیل کرد اما از نظر خانم ها اقایون پیچیده هستن از نظر ...

آبجی الان کلا وجود فضای مجازی و اجتماع رنگ و وارنگ افکار و عقاید را هر لحظه دسخوش تغییر قرار داده البته برای آدم عاقل و معتقد به همین راحتی اثر نمیکنه .میخوام بگم که الان ممکنه یه رنگ باشه فردا رنگ دبگه .احتیاط کن در انتخابت 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اره هست

کلا چیکار کنم نظرش دوباره برگرده؟ سرکار باهاش خوب رفتار کنم؟

یا اگه تو محل کار تنها شدیم بیشتر بهش توضیح بدم؟ مثلا اینکه رئیسمون حتی واتساپمو هم چک کرده که ارتباطی بینمون نباشه؟

چون اینو بهش نگفتم

اره من بهش علاقه دارم.اون خیلی باهام خوب بود و بهم توجه میکرد ولی انگار غرورش خرد شده که بلاک کرد و ...

خب شما اینجا ۲ راه دارین که باید بسته به شخصیت طرف مقابل یکیش رو انجام بدین

۱: از در دوستی وارد بشین سعی کنید رابطه نزدیک تری باهاش داشته باشین و مخصوصا از در مسایل کاری وارد بشید

۲: دقیقا برعکس راه اول! اصلا خودتون رو مشتاق نشون ندین ولی بد اخلاقی هم نکنید ، یه بالانسی بین این دوتا 

بعضی مرد ها وقتی به غرورشون ضربه بخوره نزدیک نمیشن و یجورایی ناز میکنن... به مرور زمان اگه شمارو دوست داشته باشه خودش نرم میشه 

خب شما اینجا ۲ راه دارین که باید بسته به شخصیت طرف مقابل یکیش رو انجام بدین۱: از در دوستی وارد بشین ...

خب خوبه 😊

الان آهنگ کاش از عرشیاس رو بذارم توی گروه به خودش میگیره؟ 🤭

تاثیری میذاره روش؟ چون ممکنه این اهنگو حرفای دل من در نظر بگیره و فکر کنه از قصد فرستادم تو گروه

قطعا از اون مردای مغرور بودهمردای مغرور بازگشتشون کمه مگه اینکه دلیل و بپذیرن

🙁

امیداورم برگرده 🙁🙂

قطعا از اون مردای مغرور بودهمردای مغرور بازگشتشون کمه مگه اینکه دلیل و بپذیرن

دلیل قانع کننده ای هست که بپذیره؟

امکان برگشتن حسش چقدر میتونه باشه به نظرت؟

خب خوبه 😊الان آهنگ کاش از عرشیاس رو بذارم توی گروه به خودش میگیره؟ 🤭تاثیری میذاره روش؟ چون ممکنه ا ...

اگه خیلی مغرور باشه ممکنه دور تر بشه... چون غرورش شکسته هر چی بیشتر سعی کنید نزدیک بشین اون دورتر میشه، البته بستگی به اخلاقش داره 

بهتره حضوری تو محل کارتون سعی کنید یجوری باهاش ارتباط بگیرید تا توی گروه، یا فقط صبر کنید و منتظر باشید خودش برگرده

اگه خیلی مغرور باشه ممکنه دور تر بشه... چون غرورش شکسته هر چی بیشتر سعی کنید نزدیک بشین اون دورتر می ...

اره خوب نیست. آهنگش وایب نیاز و منت کشی میده که خوشم نمیاد 😂

دلیل قانع کننده ای هست که بپذیره؟امکان برگشتن حسش چقدر میتونه باشه به نظرت؟

بدونه علاقه دو طرفه ست بنظرم میپذیره

من اکسم مغرور بود و دیگه هیچوقت بهم پیام نداد

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱