2777
2789
بله منم خیلی سال پیش🥲 یه خریت محضه دورازجونتون. ادم مثل سگ پشیمون میشههه. من خواهرم دید بعد چندسال ...

بدیش اینه بعضی نهادا استخدامت نمیکنن

مثلا برای پزشکی و پیرا بورسیه 

کل بدن و چک میکنن سابقه و رد خود زنی نداشته باشی 

حتی پرونده پزشکی هم چک میشه

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم خیلی سال پیش🥲 یه خریت محضه دورازجونتون. ادم مثل سگ پشیمون میشههه. من خواهرم دید بعد چندسال ...

منم بخدا مثل سگ پشیمونم 

روی مچ دستم رد پهن و قشنگ معلومه 

پماد میبره؟

من رخمم واسه پارسال و دوسال پیشع

عاشق امام حسین♥️🫀

بدیش اینه بعضی نهادا استخدامت نمیکننمثلا برای پزشکی و پیرا بورسیه کل بدن و چک میکنن سابقه و رد خود ز ...

آره واقعا. یه سوال برای دبیر شدن هم همینطوره؟

وای خداااای مننننن🥲 کاش اوننن موقع خدا دستمو قطع کردهه بود. دعام کن با این پمادی که زدم برهه🥲

...🖤

آره واقعا. یه سوال برای دبیر شدن هم همینطوره؟وای خداااای مننننن🥲 کاش اوننن موقع خدا دستمو قطع کردهه ...

برای دبیری رو فکر نمیکنم اینقدر سخت بگیرن 

برا بورسیه کامل در میارن لباسو... 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

منم بخدا مثل سگ پشیمونم روی مچ دستم رد پهن و قشنگ معلومه پماد میبره؟من رخمم واسه پارسال و دوسال پیشع

دورازجونت🥲 منمممم روی مچ دسته لامصب. منم شیش هفت سال پیشش. همین پماد که میگم زخم سوختگیم که مال دو هفته پیش بود داره میبره الان به اینم زدم دوساعت دیگه پاکش میکنم یبار دیگه هم میزنم تا آخر شب اگه تاثیری گذاشت حتی کم بهت میگم خواهر

...🖤

منم بخدا مثل سگ پشیمونم روی مچ دستم رد پهن و قشنگ معلومه پماد میبره؟من رخمم واسه پارسال و دوسال پیشع

خواهر من از اون پیامم به بعد دوباره گذاشتم و الان دیدم واقعا تغییر کرد یکم کم رنگ تر شده حتی مامانمم گف اگه میخای تهیه ش کن🥲

من بازم گذاشتم و روشو با چسب بستم که تا صبح هم تاثیر بزاره دلم خواست بهت بگم شاید کمکی باشه توهم یکم از بین ببریش که تو چشم نباشه🥲♥️

...🖤