2777
2789
دوست دارید بره یا نه ؟

آره چرا نره درسته دلتنگش میشیم ولی خب

لاک پشت ها به خاطر سبک زندگی خاصی که دارن نزدیک به ۱۵۰ سال عمر میکنن! سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه نه زندگیه دیگران:)🐢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چیزی که متوجه نشدم این بود که وقتی دلتنگش میشید پس چرا میگید بره ؟

😐😐😐

لاک پشت ها به خاطر سبک زندگی خاصی که دارن نزدیک به ۱۵۰ سال عمر میکنن! سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه نه زندگیه دیگران:)🐢

عجیب بود دیگه برام خب. 🙄🙄🙄

میشه بیخیال بشین

باشه . یه سوال دیگه . چیه سر یه سوال عادی نه شخصیه نه جنسیه نه خارج عرف که لغو دوستی میدین و ناراحتی ...

آخه خیلی دیگه زیاده روی کردین یه سوال نبود ۱۰۰تا سوال بود

مردم سر هر چیزی واکنش بیش از حد نشون میدن . هر کی ندونه انگار چه صحبت های ترسناک ‌و خطرناکی شده .

🙄🙄🙄😐😐😐😐😐

مردم سر هر چیزی واکنش بیش از حد نشون میدن . هر کی ندونه انگار چه صحبت های ترسناک ‌و خطرناکی شده .

🙄🙄🙄😐😐😐😐😐

آخه خیلی دیگه زیاده روی کردین یه سوال نبود ۱۰۰تا سوال بود

کلا یه سوال بود که شما همونم جواب ندادین . چی زیاده روی کردم ؟ سوال بی ادبانه ای بود ؟ سوال جنسی بود ؟ سوال شخصی بود؟ آدم ناراحت میشه دیگه خب وقتی با آدم وقتی حرف بدی نزده اونجوری برخورد بشه . یهو من دارم میرم خدافظ .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز