2777
2789
عنوان

دلم عشقمو میخواد و نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 48 پست

چی یعنی چی فامیلتونه ولش کن دیگه توفکرش نرواون الان متعهله حتی فک کردن  بهشم گناهه اون الان اصلاتورویادش نیست اونوقت توتازه میخوای پشیمون شه نکنه باهاش رابطه داری؟

👏🙏👶میشه واسه مامان شدن من یه صلوات بفرسی👏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستم شرايطتت مثل منه با خودت اينو بگو درست يا اشتباه اون انتخابشو كرده  ديگه تموم شده هواي خودتو لحظه هاتو داشته باش زمان زود مي گذره و جبراني براش نيست

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين
هه.. دلتون خوشه.. اون حالا ازدواج کرده    

پس بیخیال 

دنیا بدون اونم ادامه داره وقتی اون داره حال میکنه و رفته تو چرا زندگیتو حالتو عمرتو صرف یه ادم پوچ و از دست رفته کنی

به خودت برس سرخودتو سرگرم کن کلاس برو عاشق خودت شو😉عاشق خدا شو❤

فقط خداعه که تا تهش باهامونه دلتو بسپار به خدا❤

سلام دوستم شرايطتت مثل منه با خودت اينو بگو درست يا اشتباه اون انتخابشو كرده  ديگه تموم شده هوا ...

خیلی سختمه خیلی مرگو باچشام هزار بار دیدم   اما اون خااانومشو داره .. اما همه میگن بهش فک نکننن گناهه .. نمیگن که مگه گناه نبود بیاد تو زندگی یه دختر هزار جور قول بده دنیاش بشه.. اخرشم ول کنه بره .. مگه من امید و ارزو نداشتم اخه  

پس بیخیال  دنیا بدون اونم ادامه داره وقتی اون داره حال میکنه و رفته تو چرا زندگیتو حالتو عمرتو ...

خیلی احساسه تنهایی میکنم .. دلم میخواد بمیرم بیشتر از این انقد روزای سخت و تنهایی و حس نکنم

خیلی سختمه خیلی مرگو باچشام هزار بار دیدم   اما اون خااانومشو داره .. اما همه میگن بهش فک نکن ...

عزیزم فکر انتقام و اینجور چیزارو از ذهنت بیرون کن واگذارش کن به خدا که خوب به حالش میرسه تو هم یه کم زمان میخوای تا خودتو پیدا کنی