ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام دوستم شرايطتت مثل منه با خودت اينو بگو درست يا اشتباه اون انتخابشو كرده ديگه تموم شده هواي خودتو لحظه هاتو داشته باش زمان زود مي گذره و جبراني براش نيست
لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد آمين
سلام دوستم شرايطتت مثل منه با خودت اينو بگو درست يا اشتباه اون انتخابشو كرده ديگه تموم شده هوا ...
خیلی سختمه خیلی مرگو باچشام هزار بار دیدم اما اون خااانومشو داره .. اما همه میگن بهش فک نکننن گناهه .. نمیگن که مگه گناه نبود بیاد تو زندگی یه دختر هزار جور قول بده دنیاش بشه.. اخرشم ول کنه بره .. مگه من امید و ارزو نداشتم اخه