2777
2789
عنوان

پول عیدی بچه ها رو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 33 پست
چیه میلی گلد؟

نرم افزار دانلود کن .ثبت نام کن ..همون پول بده براش چندسوت طلا بگیر ..همینجوری با پول کم هر چند وقت بگیر بزار بمونه پس انداز بشه براشون 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرسال پارسیان میخرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ای خدا این میلی گلد کیه کار دستتون بده

چیه آخه طلا بخر طلا بخر

ببر خانه بازی

یا ببرشون یه شب پاساژی‌ که هم شهربازی داره

هم کلی خوراکی

هم اسباب بازی فروشی خرید کنن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

با یکی و نیم میشه پارسیان؟

بله

۲۰۰ سوت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
از خودشان بپرس . خیلی ایده های خوبی داری . بهشون بگو ببین چی میگن. یا که مثلا به سه بخش تقسیم کن هم ...

۱۵۰۰۰۰۰ت هست 

کلا چند تا خوراکی میشه 

خودشون که شانسی میخان چیپس پفک

از الان پس انداز کردنو یادشون بده

خرید وسایل و خوراکی و شهربازی وظیفه شماست ببرید، یادشون بده پول خودشونو مدیریت کنن الکی خرج اسباب بازی و خوراکی نکنن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜