2777
2789
عنوان

دخترم میگه میخوام بلاگر شم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 180 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودمم مامانم نیس

خب از اول راستشو بگو دختر خوب 

بنظرم علایقتو ادامه بده و به حرف هیچکس گوش نده

اما اینم در نظر بگیر که ایا تحمل کامنتای هیت یا منفی رو داری؟ چون تو این سن ادم خیلی حساس میشه و حرف بقیه خیلی روش تاثیر میذاره

مراقب روحیه ات باش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

دخترم این کار مناسب سن تو نیست به هیچ وجه 

جدای از اون چند سال دیگه وقتی فیلم ها و کاراتو ببینی خجالت میکشی 

الان سنی نداری حتی تو سن نوجوانی هم نرفتی و کودک حساب میشی از زندگیت لذت ببر 

بچه سیزده ساله حاش اینجا نبست برو بشین سر درس و مشقت به مامانتم بگو بیشتر حواسشوبرای تربیتت جمع کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آره خودمم مامانم نیس

😂😂😂

عزیزم بی تی ای و بلک پینک اصلا نمیدونن تو وجود خارجی داری خودتو خیلی درگیر نکن آیدل شدن هم راحت نیست میلیون ها نفر میخوان آیدل شن ولی کمتر از هزار تا آیدل داریم هزار جور دردسر داره 

به جای این آرزو های بیخود بشین درستو بخون پزشکی قبول شو

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اخه مامان آرمی ؟ 

اون دختر خودتی استاتر؟😄

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بدجوری گیر داده

بزار انجام بده اکثرا چند تا کلیپ می دن و بعد خسته می شن اگه هم خسته نشد و پشتکار داشت که خیلی هم عالی 

فقط خودتون در کنارش باشین و ببینید چه کلیپ هایی می سازه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!