2777
2789
عنوان

تنبیه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 60 پست
مشکلم اینه ک گوش نمی‌ده ب حرفام مشکل املا و امتحانش نیست مشکلم اینه هر حرفی رو هزار بار باید بگم ، ح ...

اگه حرف گوش نمیکنه نمیدونم بدرد بخوره یا نه جاهاتونو یک بار عوض کنید مثلاً اون بشه والدین شما بچه به حرفش گوش نکنید! موقعیت تون رو درک میکنه چند سالشه ؟

میشه یه صلوات بفرستید ؟🥲🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حرف گوش نمیکنه نمیدونم بدرد بخوره یا نه جاهاتونو یک بار عوض کنید مثلاً اون بشه والدین شما بچه به ...

۷ سالشه 

یعنی دیوونه شدم انقد حرفایی تکراری میزنم 

گاهی گوش میده ها 

اما اکثرا نه ، 

عه ‌.....برام جالب بود اونوقت میترسم کتاب خوندن رو تنبیه بدونه

نه اتفاقا از یه جایی دیگه کار بد میکرد که کتاب بخونه،ماهم تصمیم گرفتیم به عنوان تشویقی ایتفاده کنیم کتاب خوندن رو،البته کتاب های عکس دار هااا

الان هم تمام داستان خای ماکاموشی و من و بابام رو خونده فداش شمم

مگه برده ات هست که به حرفت گوش بده بچه است همین زندانی کردن رو ادامه بده تا پس فردا یه مرد عصبی و رو ...

شما نمیدونی من دارم چی میگم عزیزم ، منم نمیتونم موضوع رو بهتون انتقال بدم 

شما نمیدونی من دارم چی میگم عزیزم ، منم نمیتونم موضوع رو بهتون انتقال بدم

اتفاقا خودم یه پسر ۱۰ ساله دارم تا نیم صفحه مشق بنویسه برای هر کلمه کلی غر می زنه مامان کی تموم میشه منم یا جواب نمیدم یا هر بار میگم مثلا ۱۰ سطر مونده 

و سعی کن کارای که میخوای انجام بده رو با دلیلش بگو و بگو انجام نده چی میشه مثلا درس نمی‌خونه بگو بهش که چرا باید بخونه سعی کن با دلیل منطقی راضیش کنی من خودمم اینجوریم کسی بهم دستور بده انجام نمی‌دهم ولی با لحن احترام آهوم 

با چه طرزی باهاش حرف میزنی ؟ الان بچه ها غرورشون مهم تره با هاش اروم صحبت کن اگه گوش نداد قهر کن

والا همه جوره 

دیگ دیونه شدم 

البته بیشتر جدی باش حرف میزنم 

کلا حرف گوش نکنه بجز مواردی 

و سعی کن کارای که میخوای انجام بده رو با دلیلش بگو و بگو انجام نده چی میشه مثلا درس نمی‌خونه بگو بهش ...

باور میکنید همه اینا رو گفتم 

حالا الان موضوع املا بود .....

همیشه اینجوریه حرف گوش نمی‌ده 

مثلا هزار بار گفتم دستات رو تمیز بشور ...هزاااااااااران بار 

هنوز تند می‌شوره میاد بیرون جوری ک مایع دستشویی خوب نشسته 

یا میگم خوب خشک کن ، دست خیس میاد بیرون ....یه همچین مدل حرف گوش نکردن هایی داره 

خیلی رو اعصابم می‌ره 

باور میکنید همه اینا رو گفتم حالا الان موضوع املا بود .....همیشه اینجوریه حرف گوش نمی‌ده مثلا هزار ب ...

بگو اگه خوب نشوری مریض میشی یا نشوری مریض میشب