2789
عنوان

رژیم غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۸ ماهه دارمش عادت کردم

تو ۸ ماه ۱۵ کیلو کم کردی؟

پس گیاه خواری خیلی روند لاغری کندی داره

من کالری شماری کردم در عرض ۲ ماه ۱۲،۱۳ کیلو کم کردم بدون برگشت

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

آب درمانیتو هیمن سایت چند نفر همین کارو کردن عزیزم .خیلی خواص خوبی داره

اختلال هورمونی میگیری کدوم خواص؟

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

تو ۸ ماه ۱۵ کیلو کم کردی؟پس گیاه خواری خیلی روند لاغری کندی دارهمن کالری شماری کردم در عرض ۲ ماه ۱۲، ...

من کلا حیوونا رو دوست دارم از خیلی وقت پیش تو فکرش بودم هم رژیم بگیرم هم این دوست داشتنه تو عمل ثابت شه شاید زیاد جنبه لاغریش توجه نکردم برای همین به روند خودم پیش رفتم

شوخی میکنی دیگه؟ روزی ۳۰۰ کالری چطور تاحالا زنده موندی اصن

روزانه ۱۲۰۰کالری صرف سوخت و ساز معمولی بدن میشه یعنی حتی اگر یه سانت هم جا به جا نشی باید روزی ۱۲۰۰ کالری مصرف کنی تا زنده بمونی و مغزت کار کنه

لایک نکن😑

اختلال هورمونی میگیری کدوم خواص؟

عزیزم آب درمانی باعث دفع سموم از بدن میشه

برای درمان یبوست و .. خیلی عالیه

یکم مطالعه کنید بد نیست آب چه ربطی به هورمون داره!!

اگر منظورت الکترولیت های بدن هست میتونی کمی نمک و  .. به اب اضافه کنی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

شوخی میکنی دیگه؟ روزی ۳۰۰ کالری چطور تاحالا زنده موندی اصنروزانه ۱۲۰۰کالری صرف سوخت و ساز معمولی بدن ...

نه والا فقط ۳۰۰ /۴۰۰ کالری میخورم ولی غذاهام نگه میداره منو گشنم نمیشه اصن ویتامینم خوردم ازمایش دادم اوکی بود

نه والا فقط ۳۰۰ /۴۰۰ کالری میخورم ولی غذاهام نگه میداره منو گشنم نمیشه اصن ویتامینم خوردم ازمایش داد ...

عزیزم چندسال دیگه بدنت خالی میکنه نکن اینکارو با خودت

اصولی وزن کم کن

یه سرچ ساده هم بکنی یا از هوش مصنوعی بپرسی بهت میگه چندکالری مصرف کنی روزانه تا هم سلامتت حفظ بشه هم وزن کم کنی

لایک نکن😑

عزیزم آب درمانی باعث دفع سموم از بدن میشهبرای درمان یبوست و .. خیلی عالیهیکم مطالعه کنید بد نیست آب ...

خیر

از اینکه مواد مغذی و ویتامین به بدن نرسه.

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..