2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 108 پست

مثلا شوهرم میاد قسمت سرچ منو نگاه میکنه مثلا تو نت چی خوندم من پاک میکنم یه دعوا میندازه خدا شاهده 

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست عزیزم من تمام این حرفاتو واقعا درک میکنم از ته دلم چون تو اقوام ما هم یه پسری هست دقیقا با این شخصیت انگار جنون داره به نظرم حتما بره درمان شه وگرنه کار دستت میده

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
من الان میخوام طلاق بگیرم دنبال راه چاره ام که زودتر تموم شم مهریه هم واقعا نمیخوام هیجی فقط ارامشم ...

ینی چز با دیگران رابطه داشته باش برامن تعریف کن؟؟ منظورت با پسره؟؟؟!!!!!!

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

شاید چیزی مصرف میکنه.توکه نمیدونی. مشکل روانی ک ۱۰۰در ۱۰۰ داره. واقعا برام قابل باور نیست که زندگیت اینجوریه ...ناراحت شدم خیلی

بنظر من اول برو یه حرفه ای چیزی ک درامد زا باشه حتما یاد بگیر که بتونی کار بکنی. بعد اگه تصمیمت برا طلاق جدیه جداشو‌فقط قبلش یه پس انداز داشته باش و یه کاری رو یاد بگیر مثلا کار با کامپیوتر یا..... یه کارحتما پیدا کن

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
عزیزم بچش چی ؟ مملکت ما هوای نر جماعتو خیلی داره ها

وقتی مهریشو ببخشه بچه رو میدن بهش. نمیدن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز