2777
2789
عنوان

زنیکه واقعا قراره امروز بیاد😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 78 پست

نظارین شوهراتون حتی شوخی شوخی بهتون اینو بگن

خیلی  جدی و عادی یبار که اینو گفت بگید لطفا دیگه تکرارش نکن چون واقعا دارم ناراحت میشم

مگه ارزش عشق و علاقه به این چیزاست؟؟

من اگه همسرم از سر تمرین بیاد و پاهاش درد بگیره براش ماساژم میدم. چون اونم این کارو وقتی نیاز دارم انجام میده

هرچیزی باید دوطرفه باشه

اما اینکه مردا فک کنن ما زنا خدمتکارشونیم و وظیفمونه پاشونو ببوسیم خیلی بده و باید این دهنیت رو ازبین برد

کیا موافق حرفای من؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون تو زندگی شخصی هزار جور کار عاشقانه میکنیم برای هم لزومی هم نداره اینجا یا هر جا بگیم ولی واسه ...

بله 

دقيقا همينه كه شما ميگين 

من صرفا واكنشها و طنزهاي ساخته شده بر اساس حرف اون خانم رو ديدم 

كلا كه يه سري عقيده دارن چون ميگن  " از محبت خارها گل ميشود" يك زن وظيفه داره در برابر هر رفتاري نرمش و ملايمت نشون بده ، حرفي نزنه شوهره عصبي بشه، كاري نكنه كتك نخوره، باب ميل شوهره باشه ، چشم قربان بگه تا زندگيش گل و گلاب بشه

اين وسط تشت و ماساژ هم واسه تنوعه

من و شوهرم یازده ساله باهم زندگی میکنیم و دوتا بچه داریم و واقعا زندگی خوبی داریم ....شوهرم سنگ کلیه داره و خیلی درد داره من براش کیسهدابگرم میزارم و کلا در خدمتشم ...منم که عمل کرده بود اتاق خصوصی بود کلا پیشم موند و هر کاری تو زندگی برای هم میکنیم ولی صد در صد با حرفهای این خانم مخالفم و ایشون واقعا احمق بودن ....اینا گفتم که بگم زندگی اینیکه خانم گفت نیس این برده داریه

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       
2790
2778
2791
2779
2792