2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست

انشالله که جواب آزمایش هم مثبته گلم مبارکه😘❤

برای منم دعا کن دوساله منتظرم🙏🥀

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم من جواب مثبت گرفتم امید وارم به حق فاطمه زهرا دلت شاد بشه

ایجان خیلی خوشحالم برات انشاالله بارداری خوبی داشته باشی صحیح سالم بدنیا بیاد زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه❤

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

بیشتر ببینید

چه مشکلی داشتی؟ چندسال اقدام بودی؟ 

بیشتر ببینید
چه مشکلی داشتی؟ چندسال اقدام بودی؟

من تنبلی داشتم کم کاری  تیرویید داشتم هورمون مردانه هم داشتم پریودم هفت ماه یبار بود س تا دکتر عوض کردم  همه گفتن ای وی اف تا رفتم پیش دکتر فشارکی اصفهان  برای ای وی اف دارو مصرف کردم ک امروز برم برای تخمک کشی خدا معجزه کرد برام 

ممنون فدات قسمت خودت انشاالله

انشالله عزیزم ❤😘

بیشتر ببینید
من تنبلی داشتم کم کاری تیرویید داشتم هورمون مردانه هم داشتم پریودم هفت ماه یبار بود س تا دکتر عوض ک ...

اوه پس تنبلی تو خیلی شدید بوده که هفت ماه یه بار پریود میشدی بازم خداروشکر بدون ای وی اف باردار شدی خدا سر موقع سوپرایزت کرده 😍

بیشتر ببینید

انشاالله که بارداری گلم حتما جواب آمد منو خبر کن خیلی خوشحال شدم انشاالله همه خانمای کل دنیا حس مادرشدن و تجربه کنن 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

مگه آزمایش خون ندادی؟

از دکترت بپرس بیا تگمون کن خبر بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید