2777
2789
عنوان

دنیای ماورا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
حمام نرم؟؟چجوری آخه..لباس سبز و آبی اصلا نمیپوشم

نه اون روزی که خواب میبینی نباید بری خواهر برادر من جورای دیگه بودن خواهر من غش میکرد ولی برادرم داد میزد حرف میزد تو خواب هی مامانم رفت دعا و...بهض گفتن اون روز نباید حموم بره لباس فلان رنگ‌ نپوشه خداروشکر بخیری بهتر شدن 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن معمولا ۱۱ خوابم .زود خوابم میبره ولی سال پیش هر شب میترسیدم بخوابم از ترس این خوابای وحشتناک..

مشکلی نداری. روانشناسی خیلی سال است که از خواب عبور کرده و بهش نمی پردازه. اگر در بیداری بود حتما باید پیگیری می کردید چون علامت سایکوز است. فقط چون قبلا خیلی بهش پرداختی و نشخوار ذهنی ات بوده خوابش گاهی میاد. دنبالش را نگرفتن و فراموشش کردن بهترین کاره.

گندم ز گندم بروید جو ز جو

مشکلی نداری. روانشناسی خیلی سال است که از خواب عبور کرده و بهش نمی پردازه. اگر در بیداری بود حتما با ...

اصن فکر نمی‌کنم بهشااا اصلا ولی واقعا عجیبه برام میخوام بدونم دلیلش چیهههه..یا چرا همش خواب میبینم دارم ی جایی مث سرویس عمومی زندگی میکنم ک خیلی ام کثیفه

اصن فکر نمی‌کنم بهشااا اصلا ولی واقعا عجیبه برام میخوام بدونم دلیلش چیهههه..یا چرا همش خواب میبینم د ...

قبلا خیلی روی خواب ها کار می کردند الان دیگه نه. خواب یک مخلوطی از اطلاعات و استرس ها و روزمرگی است. بهداشت خواب را سرچ کن در اینترنت ۱۰ تا بند داره بخون و رعایت کن. تاپیکتم ببند تا درگیرت تموم بشه. هرچی بیشتر بپردازی مغز درجه اهمیتش را می بره بالاتر.

قبلا خیلی روی خواب ها کار می کردند الان دیگه نه. خواب یک مخلوطی از اطلاعات و استرس ها و روزمرگی است. ...

مرسی ک انقد محترم و با شعورین آقا🙏من ذهنیتم نسبت ب مردای اینجا خیلی بد بود ...ولی واقعا ک شما یه مرد بزرگوارین..مچکرم از راهنماییتون

مرسی ک انقد محترم و با شعورین آقا🙏من ذهنیتم نسبت ب مردای اینجا خیلی بد بود ...ولی واقعا ک شما یه مر ...

خواهش می کنم. کلا اگر اطلاعات روانشناسیتون را ببرید بالا زندگی راحت تر میشه. ما هر هفته یک جلسه آموزشی روانشناسی آنلاین رایگان در تلگرام داریم خواستید می تونید شرکت کنید.