2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرم عادی ان یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
اونا عادی ان شما عادی نیستیمگه تو دعوتشون کردی که عذاب وجدان گرفتی؟!

خانم صاحبخونه به من متلک پروند در حالی که من بی‌خبر بودم کاملا. خواهرشوهر مجردم همه رو خبر میکنه در حالی که من اصلا نمیخواستم حتی خواهرشوهرم هم بیاد 

خانواده مامانمم همیننتازه اونا زنگ میزنن مثلا خالم میگه شام میام فقط ۲نفریمبعد که میاد زنگ میزنه همر ...

بعد چکار میکنید من اگر مهمون اینطوری برام بیاد سکته میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وس چرا خپاهرشوهرت خبرداره میخپاین برین خونه کسی؟ 

تیکه زنه چی بود شاید اشتباه برداست کردی؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عزیزم مریض داشتن ما هم گفتیم فقط برای چایی مزاحمتون میشیم . ما می‌خواستیم ۹.۳۰ بریم تا ۱۰.۳۰ که. اذی ...

چیزی که اول نوشتی 

با این چیزی که الان میگی ۱۸۰درجه متفاوته 

منو‌همسرم تصمیم میگیریم بریم خونه ی خواهرش نیم ساعت بشینیم همو‌ببینیم و بیاییم ولی تا میگیم فلانی جان خونه اید همه رو خبر میکنن خانواده  هم شلوغ و اینکه ما مثلا ۹.۵ میریم میخواییم ۱۰ بلند شیم اینا میان تا آخر شب میشینن ما هم خسته و له هم باعث زحمت زیادی میشیم 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

وس چرا خپاهرشوهرت خبرداره میخپاین برین خونه کسی؟ تیکه زنه چی بود شاید اشتباه برداست کردی؟

همسرم همیشه در حال گزارش دادن به خواهرشه.  خواهرش هم تا میشنوه ما داریم میریم جایی بدو بدو میاد . تو‌ماشین بودیم که زنگ زد منم میام بیا دنبالم تو راه گفت به زهرا و زهره هم گفتم 

خانم صاحبخونه انگار ناراحت شد کلا تو قیافه بود  بعد خروج هم گفت  عزیزم بعد این اطلاع بدین که همتون میایین در حالی که من کاملا بی‌خبر بودم

چیزی که اول نوشتی با این چیزی که الان میگی ۱۸۰درجه متفاوته منو‌همسرم تصمیم میگیریم بریم خونه ی خواهر ...

ببین مثلا بچه ی خواهرش دستش شکسته ما میخواییم نیم ساعته بریم و برگردیم ولی بعدش همشون میان من حتی شب نشینی هم دوست دارم تایم نیم ساعت یک ساعته برم 

ببین مثلا بچه ی خواهرش دستش شکسته ما میخواییم نیم ساعته بریم و برگردیم ولی بعدش همشون میان من حتی شب ...

پس اگه صاحبخونه خبر نمیده 

پس بفیه از کجا مطلع میشن؟

همسرم همیشه در حال گزارش دادن به خواهرشه. خواهرش هم تا میشنوه ما داریم میریم جایی بدو بدو میاد . تو ...

پس با این حساب 

مشکل اصلی شما شوهرته 

حرص میخوریم و لبخند الکی

منم تا نزدیک سکته میرم معمولا من و مامانم دیگه شام نمیخوریم غذا کم نیاد چون وقتی غذا اماده میشه میان

مثلا زنداییم زنگ میزنه که من و داییت و دخترم میایم فقط

بخدا قسم گفت ۳نفریم ماهم شام درس کردیم نیم ساعت قبل شام

دیدم زنگ زد به پسرش گفت بیا یه داداش مجرد داره پیش خودشونه پسرش اومد داییشم اورد

دخترش با نوش و دومادشم اومدن😐

غذا کممم مامانم فشارخون داره فشارش رفت بالا

خیلی بد بود قسم خوردم یبار دیگه این کارو کرد بزار بی احترامیم بشه یچیزی بارش میکنم

تا عید دیگه برا این کارشون ما اصلا شام نرفتیم نیم ساعت رفتیم و اومدیم

اوناهم بهشون برخورد گفت شام نموندین ۲۰دقیقه نشستن و رفتن

گفتم بهترررر😅😂

💍♥️

اخه شوهرم فقط به خواهرش میگه خواهرش ه بقیه باور میکنی اصلا دلم نمیخواد برم خونه هاشون

دوبار که خبر داد 

شما کنسل کن و نرو

شاید خودشو جمع کرد مرد گنده 

همسرم همیشه در حال گزارش دادن به خواهرشه. خواهرش هم تا میشنوه ما داریم میریم جایی بدو بدو میاد . تو ...

مقصر شوهرته اول بعد تو که جلوشو نمیکیزی

همینارو به صاحبخونه میگفتی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مقصر شوهرته اول بعد تو که جلوشو نمیکیزیهمینارو به صاحبخونه میگفتی

من تا حرف میزنم میگه تو سخت میگیری همه چیو 

اصلا فکر میکنع از خواهراش بهتر وجود ندارن