2777
2789
عنوان

شوهر شکمو 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 25 پست

خب همیشه زیاد بخر و زود به زود خرید کن که تموم نشه 

یا مث این قدیما که یخچالشون قفل داشت یه قفل بزن بهش😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باید بهش بگی تا متوجه بشه انگار تو مجردی خودش مونده، درک نمیکنه داره با یکی دیگه زندگی میکنه و غذاها و خوراکی های یخچال مال یکی دیگه م هست

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دقیقا شوهر منو توصیف کردی😣

تا حالا چند بار پیش اومده که شب غذا بیشتر درست کردم که ظهر هم بخوریم ولی آقا نصف شب رفته ترتیبشو داده. امروز صبحم بهم گفت صبحونه برام تخم مرغ عسلی درست کن درست کردم خورد بعد گفت پنیرم بیار (چیز دیگه تو یخچال نداشتیم) پنیرم خورد بعد پسرم گفت من هوس خامه عسلی کردم گفتم نداریم برو مغازه بگیر بیار بازم شوهرم نشست کنار بچم خورد😲بهشم میگم چقدرر میخوری ناراحت میشه😵

باید بهش بگی تا متوجه بشه انگار تو مجردی خودش مونده، درک نمیکنه داره با یکی دیگه زندگی میکنه و غذاها ...

گفتم یک شب ساعت دو بود منم بیدار بودم رفتم پشت سرش 

گفتم هی میگه باشه اما گوش نمیده

گفتم یک شب ساعت دو بود منم بیدار بودم رفتم پشت سرش گفتم هی میگه باشه اما گوش نمیده

شاید پرخوری عصبی داره

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️