2777
2789
عنوان

گدایی کردن پول از شوهر🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 54 پست
من میدونم شما چی میگی منت نزاشتم به خدا ولی برام سخته پولی که براش کلی نقشه کشیدم بزنه تو ذوقم من هم ...

تجربه ثابت کرده کوتاه نیا ایشون همین اولش اینجوری می‌کنه دو سه ماه بعد کلا پول خودتو به خودت نامیده میگه میخوای چیکار هرچی لازم باشه خودم میخرم 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چه كار زشتي كردي شوهرتحالا بابت چيا داره قسط ميده؟ خونه خريديد؟ به نام كيه؟

خونه نه کولر خریده مثلا بدهکار 20 30 تومن قسط بانک میده اینجور چیزا

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید صاحبکارت حقپقتو بریزه تو کارت شوهرت نصفشو؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

سلام جدی می گی عزیزم.یعنی من که کلا کارت حقوقم دستشه الان ده سال کار اشتباهی می کنم؟؟برام سوال شد؟؟ح ...

البته خدایی ما ۲۹قسط داریم دیگه چیزی از حقوق نمیمونه.

سلام جدی می گی عزیزم.یعنی من که کلا کارت حقوقم دستشه الان ده سال کار اشتباهی می کنم؟؟برام سوال شد؟؟ح ...

خب الان دو تومن زده  کلا تیکه تیکه پول میده این مرده ولی از هیچی بهتره ولی خیلی حس بدیه کارت حقوقت دستش باشه واسه هر چی باید زنگ بزنی اجازه بگیری اعصاب م خورد میشه

ببین من تجربه خودمو بهت میگم من ۷ ساله ازدواج کردم ۴ سال بیکار بودم ۳ ساله رفتم سر کار شوعرمم اون او ...

ممنونم عزیزم وقت گزاشتی اره اگه عادت کنن سخته ترک عادتشون

انجام نده این دوران میگذره خودتو خخراب نککن نزار فکر کنه درموقع تنگ درکش نکردی منم منم نکن یا کار نک ...

کاملا درسته

الان که تو وضعیت خوبی نیستید زیاد پول من پول تو نکن مردا تو شرایط سخت خیلی حساس میشن و صد البته بعد ها بروت میاره

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

در کل مردها جنبه ندارن همه چیز وظیفه میشه برات بعد 

یه ماه کارتت رو بگیر بعد بیا اینجا عزیزم تعریف کن برامون

2790
2778
2791
2779
2792