2777
2789

اول از همه بگم کسایی ک تجربه نداشتن یا باور ندارن ب هیچ وجه نیان بگن الکیه و...

چرا عادت کردیم بگیم فقط عقاید ما درسته 

و بقیه رو مسخره کنیم  لطفا فقط اونایی ک باوردارن بیان و اگ باور ندارید لاقل کامنت ناراحت کننده نزارید🥺

چند تا از خاطرات من:

بخدا قسم همشون راستن و واقعا اتفاق افتادن

یدفعه ی اقاهی تو فامیلمون ۸۰سالش بود سرحال و قبراق  فک میکردی ۵۰ سالشه 

هرکی میدیدیش میگفت این صد سال دیگه نمیمیره

ی شب رفت عروسی اینقد رقصید و کیف کرد  همه دهن به دهن  میگفتن   وای اینکه از جوونام سرحالتره

فرداش خبر آوردن مرده 

#‍ یا  بابام همیشه میگفت  وقتی از بیرون میاد اگ فلان همسایه سر راهتون سبز شد تو چشماش نگاه نکنید دست خودش نیست چشم زخم بنده خدا خیلی میگیره سریع آدمو  ما گفتیم بیخیال چی میگی

ی روز از مدرسه آبجیم اومد باش رو در رو شد پاشو گداشت تو خونه سیم ی ک بسته بودن دور قالب نون آویزون  شده بود راست وایستاده بود تا وسط پاش رفت داخل.   جیغش تا ده تا کوچه اونور تر رفت بدبختی اینجا بود دکتر هم نمیتونستیم ببریم چون نیاز ب بخیه نداشت ی زخم نازک ولی خیلی عمیق تا ی هفته لنگ میکرد

#یکی دیگه از فامیلامون پسرش پزشکی قبول شد ی هفته بعد اعلام نتایج  سرماخورد تب کرد تشنج کرد بعدم مرد

ی#  ک مورد هم یکی از فامیلامون بعد چند سال یکی از اشناهاشو میبینه میگه چخبر چیکارا میکنی میگه هیچی آزمون استخدامی دادم معلم شدم 

بعد ک اینو گفت زنه شروع کرد ب گریه گفتم چی شده گفت  خاکبرسرم ک تو معلم شدی (ازحسودی)

ی هفته بعدش شوهرش مرد:(

عاشق نودلم🍜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی

منم خالم چشمش شوره 

شوهرم خیلی خوشتیپ ۱۰ سال بدنسازی حرفه ای مربی بود خالم دیدش گریه افتاد گفت هرچی به پسرم میگم برو باشگاه نمیره ببین بازوهای  شوهرتو! بجون بچم اخرین جلسه باشگاهش همونروز بود ۲ ماه بعدش مچ شوهرمو تو پارکینگ گرفتم داشت تریاک میکشبد جولوشو گرفتم الانم روزی ۱ پاکت سیگار میکشه انقدر جوش زدم میگرن گرفتم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم خالم چشمش شوره شوهرم خیلی خوشتیپ ۱۰ سال بدنسازی حرفه ای مربی بود خالم دیدش گریه افتاد گفت هرچی ب ...

وای  چ آدم  تنگ نظر ی بوده  ولی میدونی بعضی وقتی چش کزدن دست خود آدم نیست 

مثلا من یبار ب مامان بزرگم نشون دادم میز مطالعه مو تو کتاب خونه گفتم اینجا اینقد سلکت و خلوته هیچکی نمیاد اینور بشینه  همیشه خالی میمونه برای من

بعد فرداش چینش صندلی هارو بعد صد سال عوض کردن همه هجوم میبردن رو صندلی من باید ۶ صب میرفتم کسی اونجا نمی‌رفت  جامو نمی‌گرفت  یدفعه قبل باز کردن در رفتم ولله دختره دویید رفت جای منو گرفت بعدم بقیه جاها کنار بچه هامیفتادم حواسمو پرت میکردن رفتم تو اتاقای دیگ اینقد اذیتم کردن دیگ پامو نزاشتم اونجا 

عاشق نودلم🍜

وای چ آدم تنگ نظر ی بوده ولی میدونی بعضی وقتی چش کزدن دست خود آدم نیست مثلا من یبار ب مامان بزرگم ...

اره گاهی دست خود ادم نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید