2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 36 پست
گاهی خیلی ازین دنیا بدم میاد وقتی نمیدونم تا چن لحظه دیگه زنده هستم یا ته

بله ناپایداری انسان موضوع غم انگیزیه. از اون طرف از اونجا که نمیدونیم چقدر زنده ایم بهتره وقتمونو صرف غصه خوردن نکنیم و از لحظات زندگیمون لذت ببریم. 

بله ناپایداری انسان موضوع غم انگیزیه. از اون طرف از اونجا که نمیدونیم چقدر زنده ایم بهتره وقتمونو صر ...

دقیقا😥

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینه سوم دارم نمیدونم بخاطر اونه یا نه سونو گراف گف لازم نیس بری دکتر فقط هر ۶ ماه بیا چکاپ

عزیزم من فکر کنم جای دیگم بهتون گفته بودم.برای راحتی خیالتون برید پیش جراح..به حرف ماما وسونولوژیست گوش ندید.یه ماموگرافی انجام میدن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزیزم من فکر کنم جای دیگم بهتون گفته بودم.برای راحتی خیالتون برید پیش جراح..به حرف ماما وسونولوژیست ...

باشه عزیزم فردا حتما میرم😍

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
سینه سوم دارم نمیدونم بخاطر اونه یا نه سونو گراف گف لازم نیس بری دکتر فقط هر ۶ ماه بیا چکاپ

سینه سوم یعنی چی؟؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
تو رفتی سونوگراف منم تقریبا ی سال میشد حس میکردم توده دارم تا رفتم سونوگراف گف سینه سومته فقط هر ۶ ...

باز برو چکاب ولی یک درصدم احتمال نمیدم از اون کثافتا باشه😍

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته