2777
2789
عنوان

شوهرم حتی به من چادری هم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 136 پست

عزیزم من الان که داماد دارم اجازه ندارم ماشین و ببرم کارواش اجازه ندارم اگه مشکل داشت ببرم تعمیرگاه اجازه ندارم شماره ی تعمیر کار تو گوشیم باشه یه هر مرد دیگه اجازه ندارم هوا تاریک باشه بیرون باشم  یعنی باید خرید هر کاری زود انجام بدم بیام خونه ،،،،،،،،،

برا چی انقدر کامنت بد گذاشتین 

من اصلا ادم مذهبی نیستم ،ولی خب شوهرت دوست داره که بهت تذکر میده براش مهمی اگه اهمیت نداشتی براش ولت میکرد ب حال خودت 

منم ی پیج کاری دارم شوهرم گف اونجا عکستو نزار ی پیج شخصی بزن هر جقدر دوست داشتی بزار 

منم ی پیج شخصی زدم ک کلا ۳۲ نفر از دوستان بودن ی عکس گذاشتم شوهرم زنگ زد گع بر دار عکستو گفتم خب همه دخترن گف اگه اسکرین گرفتن ب داداش یا بابا و... نشون دادن چی منم گفتم باشه و پاک کردم 

ولی تفکرش مسخرس مثلا اونا چرا باید بیان از استوریم عکس بگیرن نشون باباشون بدن؟ 🤣 بعد شب اومد خونه گف ببخشید نتونستم تحمل کنم گفتم اشکال نداره و پیجمم خودم پاک کردم کلا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم گیر میداد یعدفه موقع زایمان تو بیمارستان قایمش کردم گفتم گم شد تو بیمارستان دیگه مانتو پوشیدم بعد دوروز گفت بریم بخریم گفتم دیگه نمیتونم چادر بپوشم بچه کوچیکه دارم .خلاصه باز گفت نمیشه باید بخریم گفتم یا من تورو میکشم یا تو منو سر این چادر نمیخام بپوشمممم 😂دیگه از مانتو بلند شروع کردم و الان تقریبا کوتاه میپوشم

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

سلام عزیزم 

من از شرایط پارک محلتون خبر ندارم ولی شاید واقعا محیطش مناسب نبوده و واقعا نمیشه منکر شد که چادر گل گلی بیشتر از چادر مشکی تو چشم هست اونم در نظر مردهاییکه تو پارکها ولو هستن و مواد میزنن و بعضا هیزی میکنن 

به همسرتون بگید که باید با شما درست برخورد کنن نه با خشم و همون مقدار زمان رو با شما در پارک مثل یک حامی میگذروندن 

اما لطفا بحث و پیچیده و هالیوودی نکنید و جو خانواده و احساسات بینتون رو به هم نزنید

چقد بعضیا نفهمن نیومده بگه چادر نمیخوام بپوشم از رفتار شوهرش ک گفته تو پارک معتادا هستن ناراحته دارن راهکار میدن چرا میپوشی اصلا مانتو عبایی فلان بپوش 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یکی به من بگه چیکار کنم شوهرم انقدر گیر نده چادری باش

لطفا نگین باهاش منطقی صحبت کن هزاربار صحبت کردم میگه تا آخر باید چادر بپوشی تو چادر واسم جذاب تری نمیخوام اندامتو بقیه ببینن تو خیابون

عزیزم من الان که داماد دارم اجازه ندارم ماشین و ببرم کارواش اجازه ندارم اگه مشکل داشت ببرم تعمیرگاه ...

«اجازه»؟؟ این انتخاب شما بوده کسی که در کنارتون هست بجای هم سر بودن نقش والد رو بازی کنه بزاتون و در این حد تصمیم گیرنده وحده باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
برا پارک سر کوچه راستش خواستم یه چیز راحت تر بپوشم

عزیزم اولا شب که معتاد هم تو پارک هست با چادر گل گلی رفتن اصلا جالب نیست خب 

دوما اینکه الان بیای لباساشو دور بریزی و شر درست کنی هم اشتباهه 

با آرامش باهاش صحبت کن بگو می‌دونم نگرانی ولی من میتونم از خودم و بچمون مراقبت کنم و نگران نباش 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏