2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@elham_kk

ممنونم عزبزدلم

دوطرفه ست♥️💐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
@بگویاسی @زینا_محمد @کردستان_زیبا @خانم_دووینتر @دوستدار_رنگ_سبز هرکاری میکنم تگ نمیشییییی ...

تگ نشدن واست تگ میکنم اگه بشه

@کافرمؤمن  

@asemanesorkh  

@فافاجون_ @nzriellie  

@دخترشهریوری777‍ 

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

@بگویاسی @زینا_محمد @کردستان_زیبا @خانم_دووینتر @دوستدار_رنگ_سبز هرکاری میکنم تگ نمیشییییی ...

@هلن1977‍ 

@اوج_آسمان    

@ناازناز‍ 

@گوگولیتونمم‍ 

@گلشیفته73‍ 

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خب یه چیزیمن نمیدونستم مردین الان فهمیدم وگرنه صدسال سیاه اون ایموجی هارو نمیذاشتم🙏🏻

No Problem  

آفکورس

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

@دختر2_2نقاشم‍ 

@دکترشایع این کاربر منظورته ؟

@roza1376  

@شیطان_رحیم  

@_4520herogirl  

@هلن1977‍ @اوج_آسمان @ناازناز‍ @گوگولیتونمم‍ @گلشیفته73‍

@اوج_آسمان  

@ناازناز  

@گوگولیتونمم  

@گلشیفته73  

@دختر2_2نقاشم‍ @دکترشایع این کاربر منظورته ؟@roza1376 @شیطان_رحیم @_4520herogirl

الان فهمیدم چجوریه مرسیی خودم تگ میکنم 

از اول بعضیا رو باید اسمشون رو بنویسم چون تگ نمیشن متاسفانه از اولم کپی کردم ک اینجوری شد

@اعتصامی @anw @بلفی14 @_de_l_vin_ و کاربری های دیگه که متاسفانه یادم نیست

خیلی ممنونم از لطفت عزیزدلم شما خودت بهترینییی😍🦋✨

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…