2777
2789

فعلا به جای برق از شمع استفاده میکنیم به جای فلش تانک از آفتابه کالابرگ کجا بود

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا چرا ندن .دلت خوشه ها یارانه هاشون رو قطع کردن چه برسه کالا .

نه مادهک ده هستیم امایارانه میدن اخه ما چون شوهرم کارتخوان داره مثلامیره ۱۰۰ تومن جنس میگیره قرضی بعدکه فروخت پولشون میده سودش براخودشه توماه حقوقش به ۳۰ هم نمیرسه  بعد شوهر خاله شوهرم ماهی ۷۰ شرکت حقوق میگیره کالابرگ بش میدن واقعابی انصافیه 

کارخوبه خدادرست کنه...
بخدالکی دهک میبرن بالا من کارشوهرم ازاده یعن ی نره سرکار هیچی نداریم ولی چون کارتخوان داره دهکشوبردن ...

من از دهک ۲اومدم ۹.منو پسرم گردش حساب میگه بالاس برای دو نفر .طلا فروختم واسه پول پیش پول پیش خونه قبلی اومد حسابم میگه بالاس .بی انصافن

من از دهک ۲اومدم ۹.منو پسرم گردش حساب میگه بالاس برای دو نفر .طلا فروختم واسه پول پیش پول پیش خونه ق ...

اره فقط به گردش حساب نگاه میکنن نمیگن اصلاشایداین پولا مال طرف نباشه ماهیچی به ناممون نداریم  نه خونه نه ماشین بعددهک ۱۰ هستیم

کارخوبه خدادرست کنه...