2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوا چرا اینجوری شده نی نی سایت@ازسارابپرس عزیزم چرا عکسه تایید نمیشه

سلام

از ۱۱ دی ماه این جوری شده.

قبلش باید عکس رو تائید کنن تا برای همه نشون داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

والا که گذاشتم تو صفحه خودم هست عکس

برا شما هست برا ما نیومده نی نی یار تایید نکرده هنوز

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلاماز ۱۱ دی ماه این جوری شده.قبلش باید عکس رو تائید کنن تا برای همه نشون داده بشه.

الان چقد طول میکشه ؟ چون یه ذره دستش معلومه انقد سخت میگیرن؟🫤

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

والا که گذاشتم تو صفحه خودم هست عکس

هر وقت توی قسمت ⬅️ پست های من ⬅️ براتون اومد یعنی ثبت شده و برای همه قابل دیدنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دلخوشی من همین سایت بود که اونم گندش دراومده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
کلا نظرات دیگ واسم نمیان چق سایت داغون شده

سایت خراب نیست کسی نظری نداده آخه عکسی ندیدن ک بخوان نظر بدن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دلخوشی من همین سایت بود که اونم گندش دراومده

چقد بد شده سایت نه دیگ میشه اکانتو ترکوند نه دیگ میشه راحت عکس گذاشت یه عکس لباس ده دیقس تایید نشده

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

الان چقد طول میکشه ؟ چون یه ذره دستش معلومه انقد سخت میگیرن؟🫤

بالا آمد ساعت ۱۴:۱۴