2777
2789
اوخدااا😍خدا نگهدارش باشه عزیزم

فدات ❤️

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

بخوام بریزم بیرون یه راست باید برم تعلیقی😂😂🙌

ها همین می‌خوان 🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییی عقده ای هستی خیییلی حسودی این یک هفته این رفتارا چیه واقعا چرا چشم دیدن من و خانوادمو ندارین مگه چیکارتون کردیم بی وجدان هااا ازتون متنفرررم با اون بابای مومن نمات،برید گمشیییییید( خطاب به خانواده خالم)

تو دوست من بودی از بچگی باهم دوست بودیم چطور نشناخته بودمت ک اینقدر بیشعوری

منم بهش میگفتم 

اون روزی که برا اولین بار دیدمت هیچوقت فکر نمیکردم که انقد نامرد باشی کاش هیچوقت نمیدیدمت🫠

من حرفم زیاده

و ببینم خواهر شوهرمو که منو چزوند با حرفش

که اگه من بچه دار نمیشم در اینده هیشکی دستمو نمی گیره ببینم که بچه هاش چجوری رهاش کردن و تنهاش گذاشتن مثل من

بیشعور بهم میگه بچه تو پیری دست آدمو می گیره

چرا اینقدر لجبازی منک دوستت دارم عبضی چرا اذیتم میکنی🥴 چرا من مامان نمیشم 🤕🤕🤕🤕

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️