2777
2789
عنوان

حیوان خونگی برادر شوهرم 🤬🤬🤬🤬😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 114 پست
چون هست😂

یه عمر من گله سگ نگه داشتم از ادما بهتر بودن

حاضرم یه عمر با سگ زندگی کنم تا ادما

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

فاز اونایی که میگن از گربه و سگ بهتره نیمفهممم اخه مار با اون ذات چندش با اون قیافه کجا شبیه شیطون بازی گربه سگ میشه اه اه طرز تفکرو

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

به خاطر بیماری دقیق نمیدونم چه بیماریه ولی برای انسان ضرره

چیزی هس به نام واکسن و دامپزشکی

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یه عمر من گله سگ نگه داشتم از ادما بهتر بودنحاضرم یه عمر با سگ زندگی کنم تا ادما

خب هر کی میره سمت هم نوعش😆

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چون هست😂

سگ هم آفریده خداس کلمه نجس لفظ خوبی نیست واسه مخلوق خدا 

سگ هایی بیرون زندگی میکنن شاید مریض باشن و ناقل بیماری بهمین دلیل میگن سگ گربه توی خونه نگهداری نشه بهتره البته اختیار هرکسی دست خودشه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

من رفتم خونش آکواریوم نزدیک من بود سکته کردم

ایییی خیلی بده

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

2790
2778
2791
2779
2792