2777
2789
عنوان

مردان کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 89 پست
بیخیال استارتر قانع نمیشهپسرای کورد وقتی به سمت دخترای غیر کورد میرن فقط قصدشان رل زدنهبخوان ازدواج ...

اره متاسفانه نمیدونن پسرای کرد با چه وسواسی زن میگیرن. اینا خیلی غیرتی هستن و یه دختر پیدا کنن تا هفت جد و آبادشون نشناسند باهاش وصلت نمیکنن تازه اگه غیر کورد باشه که مکافات خودشو داره

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره متاسفانه نمیدونن پسرای کرد با چه وسواسی زن میگیرن. اینا خیلی غیرتی هستن و یه دختر پیدا کنن تا هف ...

چطورپس ازنظرظاهری روشنفکرجلوه میکنن وبراشون مهم نیس

خب گلم همونطور که دوستمون هم گفت هدفشون رل زدنه فقط. وگرنه اگه دختری رو بخوان حتی مهمه پدر بزرگش هم کی بوده 

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

گفتیم که برای رل زدنه و خب مهم نیست

و اینکه ربطی به روشنفکری نداره بلاخره دوست دارن با هم زبون خودشون ازدواج کنن خواهر

کوردم و #گلونی نماد کوردواریم است

خب گلم همونطور که دوستمون هم گفت هدفشون رل زدنه فقط. وگرنه اگه دختری رو بخوان حتی مهمه پدر بزرگش هم ...

معمولا هم میگن تمایل ندارن باسمت خودشون باشن واوناجذابیت زیادی ندارن منم متعجب شدم واقعا

چطورپس ظاهروچهره براشون مهم نیس دیگه

خواهر یجوری میگی ظاهرا چهره براشون مهم نیست

که انگار دخترای کورد زشتن😐

خب یه  دختر خوشگل یا معمولی از شهر خودشون پیدا میکنن

م نگفتم مهم نیست گفتم اولویت اول نیست

اولویت اول هم زبون و هم قوم بودنه

خواهر یجوری میگی ظاهرا چهره براشون مهم نیستکه انگار دخترای کورد زشتن😐خب یه دختر خوشگل یا معمولی از ...

خودشون گفتن سمت خودشون جذابیت تکمیلی ندارن البته ممکنه جذاب باشن اماازهمه نظرنیستم نمی دونم اینو برای زبون بازی گفتن یاچیزی

معمولا هم میگن تمایل ندارن باسمت خودشون باشن واوناجذابیت زیادی ندارن منم متعجب شدم واقعا

والا ما تو عمرمون چ مجازی چه واقعی همچین چیزی نشنیدیم 

اتقاقا زنای کورد اکثرا قد بلند و خوشگلن 

خب معلومه داره الکی میگه چون دخترای کورد معمولا قیافشون خوبه. خب اگه اینو نگه چطور مخ بزنه؟ 

خودشون گفتن سمت خودشون جذابیت تکمیلی ندارن البته ممکنه جذاب باشن اماازهمه نظرنیستم نمی دونم اینو برا ...

همچین حرفی از دهن کورد که هیچی از دهن غیر کورد هم زده شه چرته

مگه میشه یه شهر خوشگل نداشته باشه 

ایشون قصدش فقط رله مشخصه

والا ما تو عمرمون چ مجازی چه واقعی همچین چیزی نشنیدیم اتقاقا زنای کورد اکثرا قد بلند و خوشگلن

من به خواستگارم گفتم برو کانادا یه دختر بور بگیر برا خودت گفت چشم و ابروی  دخترای کورد هیچ جای دنیا پیدا نمیشه