2777
2789
عنوان

چگونه شوهری نکنیم که دست بزن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 96 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصبی بودن خیلی زود معلوم میشه وقتی خلاف میلش حرف بزنی حالت چشم تغییر میکنه لبهاشو گاز میگیره قیافه ش ...

واقعا اگه پدر پشت بچش باشه کسی نمیتونه چپ دخترو نگاه کنه 

وقتی شوهر ببینه پدر پشت دخترش نیس هر غلطی بخواد میکنه

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

معلوم نمیشه 😞😞😞 مثل الان من

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

فامیل شما زرنگ نبوده ک هیچ. حتی متوسط هم نبوده.

اصلا از رانندگی طرف میشه پی ب شخصیتش برد

اونقدرررر نشونه هست  ک میشه فهمید  شخصیت رو.

درضمن خانوادش هم مهمن ب شدت.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

من خودمو بگم چجوری مطمئن شدم دست به زن نداره؟🙂😂

سه بار مثل چی اعصابشو خورد کردم و رفتم رو مخش به حدی که  اگه من جای اون بودم خودمو خفه میکردم ولی اون نه فحش داد نه داد زد سرم نه کتک

دیگه فهمیدم آدمه 🤣🤣🤣

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

روانشناسه میگفت تو دوران اشنایی نا محسوس صبرش رو بسنجمثلا وقتی دوتایی میخواید برید جایی مخصوصا اگه ر ...

مثال ها رو روانشناس عه گفت؟

موقعیت های خوبی مثال زده شد آفرین 

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

قبل از ازدواج نمیفهمی شوهر من قبل از ازدواج میگفت هیچ وقت دلم نمیا دست روت بلند کنم یه ماه بعد از از ...

قبل ازدواج موقع نامزدی عصبانی که میشد  مثلا دستش رو نمیبرد بالا ؟

نزنه ها ولی حالتش رو بگیره؟

یا مثلا عصبی شه مشت بزنه تو دیوار یا به جایی ب جز تو

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید