2777
2789
عنوان

باردارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 72 پست
همین که میگی "شاید" یعنی یکم دل بستی بهش. حالا هدف هات چی هستن که اگه بچه بیاد نمیشه بهشون رسید؟ بگو ...

میخواستیم خونه بگیریم...گفتیم اول خونه بعدبچه

هم سنمون بیشترشه...هم قسطامون کمترشه..

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

طبیعیه یکم بترسی. چون ناخواسته بوده و سنت هم کمه. ولی خب با سن کم ازدواج کردی دیگه. بیشتر فکر کن. من نمی گم به خاطر گناهش و بدشانسی و از این حرفا. ولی بدون سقط کردن کار آسونی نیست. خیلی ها سقط می کنن و بدنشون صدمه میبینه و نمی تونن باردار بشن. حالا تو که می خواستی بعدا بچه بیاری. بعضیا کلا بچه نمی خوان. بشین دوباره فکر کن. باز خودت بهتر میدونی صلاحت چیه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه یکم بترسی. چون ناخواسته بوده و سنت هم کمه. ولی خب با سن کم ازدواج کردی دیگه. بیشتر فکر کن. من ...

بازباشوهرم حرف میزنیم

نتیجشومیگم اینجایلداجان

همین الان دست بذار تو شکمت بگو تو عشق مامانی تو مامان شدی این خیلی جذابه

گلم اصلانمیتونم حرکتی کنم توشوکم..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بااینهمه سخت گیری توجلوگیری یهویی نمیدونم چی شد

تو که میگی نمیخوام کسی بفهمه

بخاطراینکه خواهرندارم بزرگترازخودم،خواهرشوهرمومثل ی خواهرمیبینم همیشه باهاش مشورت میکنم توکارام

بخاطراینکه خواهرندارم بزرگترازخودم،خواهرشوهرمومثل ی خواهرمیبینم همیشه باهاش مشورت میکنم توکارام

اهان خب بفرما اونم میگه نگه دار یه سال ازت بزرگم خودمم امروز فردا میخوام اقدام کنم دستتو به دامنه ماهم بکش بچتم سفت بگیر یه هدیه اس از طرف خدا مراقبش باش😊

خوبه مامان بابای شمام سر نگهداشتن یا انداختنت حرف بزنن ناراحت نمیشدی؟؟؟؟

هنوزقلبش تشکیل نشده ک بخوادیه ادم کامل باشه....نمیدونم ی دلم میگه نگهش دار،ی دلم میگه ن هنوزفرصت داری برابچه دارشدن

اگه خیلی حرف میزنم دلم نمیخاد بندازیش منم اقدام کردم شاید ی هفتس اما خیلی خوشحالم مطمئن که گرفته ...

قربون اون دل مهربونت..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انشالاکه گرفته و خبربارداریتومیدی عزیزم