2777
2789
عنوان

باردارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه حالت تهوع زنجبیل داخل اب جوش یاچای موثر قرص دمیترون هم خوبه که دکتر تجویزمیکنه ولی ببخشید عزیزم ...

مرسی بخاطرراهنماییت عزیزم

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

دوست خوبم امیدوارم هرروز حالت بهتر بشه نمیدونم کی هستی چند سالته اصلا شرایطت چطوره تنهاچیزی که میخوام بهت بگم مثل یه خواهر خواهش میکنم روی تصمیمت بیشتر فکر کن تا اخرش بجنگ و نگهش داره سخته میدونم و اینو قبول دارم کسی از شرایط تو وزندگی تو خبر نداره و سخته اما من یه هم نوع توام که دوسال اینکارو انجام دادم اتفاقا یکی هم نه دوتا اون موقع واقعا یه شرایط نبود سنم کم بود کسی نبود راهنماییم کنه پشتم باشه بگه نکن اینکارو احمق والان دارم تاوان سختی همه جوره پس میدم ۸ماهه به هردری میزنم نمیشه شوهرم که کاملا سالم بود مشکل داره خودم تاوان های سختی پس دادم و هر لحظه از خدا منو ببخشه و یع بچه بهم بده تا جبران کنم.همین😢😢😢نکن توروخدا

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
وایییییی چرا سقد میدونی خیلییییییا دوست دارن جای تو باشن  خیلیا دوست دارن بار دار بشن  ا ...

خداروشکرمشکل مالی نداریم...ولی ی سری هدف داشتیم 

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net
دوست خوبم امیدوارم هرروز حالت بهتر بشه نمیدونم کی هستی چند سالته اصلا شرایطت چطوره تنهاچیزی که میخوا ...

چند سالت بود؟؟

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶