2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه 1_2 سال تحت نظر دکتر دارو مصرف کنین و طبیعی باردار نشیناون موقع برا آی وی اف، به مراکز دولتی معر ...

اینا رو میدونم من نازایی ندارم که میخوام تعیین جنسیت کنم دکترم هم دکتر خوبیه هزاران در هزار انجام داده و انتقال اولشون مثبت شدن برا تعیین جنسیت حالا منم شانس مو امتحان میکنم ببینم خدا چی میخواد 

بله، دوبارهداروهای تخمک کشی خیلی گرونهمن برا 4 روز بهم آمپول داده 1200 شده با بیمه تامین اجتماعی

اره خوب هزینه های خیلی بالایی داره اینا همه رو به شوهرم گفتم و قبول کرده

دوستان برای بارداری با آی وی اف نیاز به رابطه آقا و خانم هست؟

برای خانمی که واژینیسموس هست و ترس از رابطه داره آیا میشه آی وی اف انجام داد و باردار شد؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید