2777
2789
عنوان

مدرسه سما

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 24 پست
من راضی هستما دوست دارم کادر مدرسه شون رو خوش اخلاق و خوش برخوردن دخترم هم خیلی روحیه داره و احساس خ ...

شهریه دانشگاه ازاد چی؟

محیط دانشگاه های ازاد مثل مدارس نیستا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهریه دانشگاه ازاد چی؟محیط دانشگاه های ازاد مثل مدارس نیستا

وای دانشگاهمون اینقدر فضای خوبی داره رستوران کافه ورزشگاه و...خودم اونجا درس خوندم الان هم میخوام برم ارشد بخونم احتمالا یه سال با دخترم همدانشکده ای باشیم 

برای شهریه مشکلی ندارم.باور کن دولتی راه دور هزینه ش بیشتره

وای دانشگاهمون اینقدر فضای خوبی داره رستوران کافه ورزشگاه و...خودم اونجا درس خوندم الان هم میخوام بر ...

خب بقیه دانشگاه ها هم کافه و رستوران و فضای ورزشی داره

استخر و....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من راضی هستما دوست دارم کادر مدرسه شون رو خوش اخلاق و خوش برخوردن دخترم هم خیلی روحیه داره و احساس خ ...

اره .خیلی از همکلاسی های من که سمپاد بودیم هم رفتن دانشگاه ازاد . بستگی به خود بچه ها داره مدرسه فوقش 40 درصد راه رو هموار کنه برای دانش اموز 

میترسم برا دخترم سخت باشه کلاس اول یه کم ریاضی ش ضعیف بود

نه سخت نمیشه باهاش کار کنید پیشرفت میکنه . منم اوایل هیچی یاد نمیگرفتم همه میگفتن مشکل ذهنی دارم 😂 دیگه از سوم به بعد ذهنم خوب شد و از بقیه باهوش تر هم شدم حتی و همیشه نفر اول یا دوم کلاس بودم از لحاظ درسی . بعدشم تیزهوشان قبول شدم و سمپاد درس خوندم . این تازه اوایله نگران نباشید اصلا .