2777
2789
عنوان

شدم نود کیلوووووو چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 18 پست

زیاد چاق و لاغر شدن پوست صورت و بدنت و شل میکنه

یه دکتر تغذیه درست حسابی مثل پروفسور کشاورز برو و ورزش کن و وزنتو ثابت نگه دار وگرنه هزار تا عوارض داره هم‌چاقی و هم چاق و لاغر شدن مکرر

مامان ۴ تا دسته گل

عزیزم از من میشنوی رژیم نگیر فقط یک برنامه غذایی مشخص برای خودت بذار. من خودم با این روش تا الان ۱۸ کیلو لاغر کردم. با اینکه تیرویید کم کار دارم. ساعت ۷ عصر شام بخور بعدش دیگه هیچی نخور. برنج کم کن اندازه ۱۰ قاشق بخور. سعی کن کالری شماری ذهنی انجام بدی. به فرض من برای خودم تعیین کردم روزی ۲ تا بیسکویت ساقه طلایی یا یک تکه شیرینی. اگر اون روز جاش بستنی بخورم دیگه شیرینی یا بیسکویت نمی‌خورم. صبحانه یک تکه نان و پنیر و گردو و دو تا خرما با چای میخورم. دو تا میان وعده دارم یکی چای و بیسکویت اون یکی هم میوه که روزی ۲ عدد میوه میخورم. با این روش معدم کوچک شده و خودم هوس چیزی خارج برنامه نمیکنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین قدم اینه که قبول کنی هیچ چیز یک‌شب اتفاق نمی‌افته. هر روز باید یه قدم برداری، نه اینکه بخوای یک دفعه همه چیزو تغییر بدی. از رژیم‌های سخت فاصله بگیر. به جاش یه برنامه غذایی متعادل و ورزش رو شروع کن که بتونی بهش پایبند بمونی. کم کم روند رو ببین و از نظر روانی هم آرامش بیشتری پیدا می‌کنی. به خودت سخت نگیر، قدم به قدم پیش برو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2790
2778
2791
2779
2792