2777
2789
عنوان

بنطرتون حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 62 پست
خب باشه اون داره تمام تلاششو می‌کنه واسه راحتی شما این رفتار شما کار اونو بی ارزش می‌کنه حق داره عصب ...

حق اینو داره که جلو مادرم داد بزنه ؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دیروز مادرم بعد یکماه اومد خونم ما بیرون بودیم مادرم کمر درد داره من هرچی زنگ زدم شوهرم بیاد اسنپ بو ...

روح و روان یه مرد رو داغون کردی با پیله شدن و توقع. باید بیاد باهات خوش رو باشه؟؟؟؟ واقعا بعضی از زنان چی هستند

خب مادرت بیاد

باید کارش ول کن بیاد بشینه ور دل تو؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شوهرت دوست داره کار کنه و تلاش کنه چرا مانعش میشی؟  شبی ۱۰۰ ۱۵۰ ب چشمت نمیاد ولی اگه بچه تون بگه براش بستنی بخرید و نداشته باشه هم ناراحت میشی و میگی یه ۵۰تومن ۱۰۰تومن برا بچه خرید نکرد.

بعدم چرا همش زنگ میزنی ادم واقعا کلافه میشه. 

کسی ک بخواد بیاد با ی تماس میاد 

روح و روان یه مرد رو داغون کردی با پیله شدن و توقع. باید بیاد باهات خوش رو باشه؟؟؟؟ واقعا بعضی از زن ...

حق

والا

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

حق با شوهرته گلم منم شوهرم می‌ره اسنپ تا 12شب یکم وضع مالیم خوب شده میتونم نفس بکشم آدمای نفهمی دورم میشینن میگن اسنپ دختر داره منم بهشون گفتم دختری که از جامعه خراب می‌ترسه اسنپ بگیره اسنپ یعنی امنیت دختر سالم دنبال امنیته هم برای راننده هم برای مسافر امنیت کامله شما هم میتونی هر شب سرویس های رفت و امدش و چک کنی در ضمن خودت میگی وضعیت مالیت یکم تا مرتبه بدبخت داره زحمت میکشه و اینکه پشت فرمون زنگ میزنی جریمه میشه بعد اون سگ دویی ها هیچی نیست دیگه یا خدایی نکرده میزنه به یکی کل مالی هم که داره باید بده دیه طرف 

آخه بمن نمی‌ده میاد خونه میگم چقدر کار مردی میگه ۱۰۰ یا ۱۵۰ میگم فردا فلان چیو بخر میگه ندارم میگم ا ...

آخرین تاپیک منو بخون

مردها بی‌عار شدن 

بگو تو که نداشتی غلط کردی زن گرفتی 

من نمی‌دونم این پسرایی که ندارن، چرا ازدواج میکنن خب بتمرگین سر دل مادرتون 

اره اما زشته هرچیم بود نباید اینجوری میکرد من بخاطر مادرم اصلا قهر نکردم باهاش گرم گرفتم ولی حالا خی ...

خب اونو وقتی تنها شدید بهش بگو اگرم قهر میکردی جلوی مادرت اونو کوچیک میکردی و بدتر بود.باهاش راه بیا زندگی سخته پول درآوردن سخت به آقایون هم خیلی فشار میاد انشالله خدا خودش به داد مردم برسه بلکه ما هم روی آسایشو ببینیم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

چطوری شهرکوچیک اجاره سنگینه اما اسنپ انقدر ارزون؟؟؟مگه میشه شبی ۱۰۰ تومن کار کنه؟!!

اره خب ببین اجاره سنگینتر نظر من ک تو این شهر هستم ۸ و نیم داریم می‌دیم اما ینفر ک تو تهرانه ممکنه ۳۰ تومن بده اجاره درآمد هم بالاتره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اره خب ببین اجاره سنگینتر نظر من ک تو این شهر هستم ۸ و نیم داریم می‌دیم اما ینفر ک تو تهرانه ممکنه ۳ ...

خواهر من تو تهران داره ۸ ونیم اجاره میده .من منکر اجاره های بالا نیستم .ولی انگار داری برای توجیه کارت ،یکمی اغراق میکنی .خیلی از ماها تنهایی بار بچه داری رو به دوش میکشیم .شما تنها نیستی

روح و روان یه مرد رو داغون کردی با پیله شدن و توقع. باید بیاد باهات خوش رو باشه؟؟؟؟ واقعا بعضی از زن ...

نه میاد بشینه ور دل من 

من خیابون بودم مادرم کمرشو عمل کرده نمیتونه راه بره زیاد از یکساعت قبل زنگ زدم گفتم زنگ زدم بیا مارو برسون گفت باشه منم وقتی خواستم برگردم زنگ زدم گفتم دارم میام بعد ده دقیقه گفتم کجایی گفت دارم میام دارم میام تا رسید نیم ساعت شد درصورتی ک خیلی نزدیک ما بود اونطور که پشت تلفن گفته بود قبلش.... و اینکه پول کرایه اسنپ یا تاکسی هم بهم نداده بود ک حداقل خودم برم مادرمم هرچی پول داشت برای من داد وسیله طبق معمول آقا پول نداشت

آخرین تاپیک منو بخونمردها بی‌عار شدن بگو تو که نداشتی غلط کردی زن گرفتی من نمی‌دونم این پسرایی که ند ...

با این صحبتاتون باعث می‌شد بین زن و شوهر بدتر به هم بخوره مردا بی عار نشدن یه نگاه به وضع جامعه کنید هرچی میدوئن نمی‌رسن 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

عزیزم اسنپ که میگن درآمدش خوبه بد نیست .ولی شبی ۱۰۰ ؟

نه به نظرم آنقدر خانم عصبیش می‌کنه فقط زورش میرسه دروغ بگه یا تا بفهمه ۳۰۰هست میگه بده بده بدش میاد آدم باید بگه خدا بده برکت خدا شاهده شوهر من شبی شده نه صد کار کرده راستشو گفته چون راهنماییش میکنم گفتم پول اسنپ جمع کن با حقوق خرج میدیم میگم خدا ایشالله بهت سلامتی بده سایت مستدام هنوز دروغ نگفته بهم هیچی 

2790
2778
2791
2779
2792