2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه همه باهام چپ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلن اخه

الان تو این زمونه چه فرقی داره کلیپو دیدی نورا رفته بود خونه باباش مهمونی باباش داده بودش به ی پیرمرد شوهرش نمیدونست 🤣از ادمیزاد هر چی بگی برمیاد 

وای عمه های منم با من سرسنگین شدن در صورتی ک قبلا باهم خوب بودیم چشونه واقعا؟ چی میشه ک یهو نزدیک عر ...

میخان خودشونو بچسبونن ب دوماد ک ارع پسر مال ماست و توم با یه بیلاخ بگو پسرتون رو بردم همش به شوهرت نزدیک باش سعی کن شوهرت بهت ابراز علاقه کنه پیش اونا تا کونشون بسوززززززززه

شوهرم از اونایی نیست ک تو جمع بهم ابراز علاقه کنه

یه جوری بهش بگو حالا با ناز با زبون خوش هرجوری ک قلق شوهرت دستته بگو دوس دارم این چند روز تو مراسم بیشتر بهم توجه کنی و یه کم زبون بریز براش

میخان خودشونو بچسبونن ب دوماد ک ارع پسر مال ماست و توم با یه بیلاخ بگو پسرتون رو بردم همش به شوهرت ن ...

چن روز پیش تو مراسم کارت نویسیمون دخترعموهام با اهنگ عروسی برادرمه میرقصیدن مطمئنم از عمد بود

چن روز پیش تو مراسم کارت نویسیمون دخترعموهام با اهنگ عروسی برادرمه میرقصیدن مطمئنم از عمد بود

خوب میگم گلم میخان خودشونو بچسبونن بگن ارع ما از طرف خانواده داماد هستیم  برات زیاد مهم نباشه اینم نهایت چند روزه دیگه آنالیز کن دوست و دشمنت رو بشناس