فاطمه_f مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10486 عنوان چرا بعضیها عنبر نسا دود میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست برا چی خوبه مگه ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش 1404/02/23 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حالاهرچیهرکی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 3356 براعفونت زنونه عالیه حالا یه عده اه وپیف میکنن ولی من یه زمانی سوند وصل کردم توبیمارستان اراون سونو ... میشه بگی چجوری دود میدادی؟
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 5418 والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بدتر هم شدم بعد اون یکی گفت حتماً اصل نبوده 😐😂آخه بگو مدفوع الاغ هم اصل و غیر اصل داره ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐
فاطمه_f مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10486 والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بد ... فیکشو خریدی به مارکش دقت کن😂😂😂😂😂 ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33439 میشه بگی چجوری دود میدادی؟ میرفتم حموم هواکش رو روشن میکردم حالت دسشویی رفتن میشینی دود میدی وقتی دودش تموم شد اوکیه بعد بار اول خودت میفهمی خوب شدی..بعد دوش میگرفتم نه بوش رو تنم میموند نه خونه بو میگرفت هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33439 والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بد ... از روستا باید بگیری اونم مدفوع الاغ ماده تو فصل بهار که کلی علف و سبزی میخوره ..برای همون اثر درمانی داره وگرنه الاغ نر عفونت میاره بیشتر هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
حالاهرچیهرکی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 3356 میرفتم حموم هواکش رو روشن میکردم حالت دسشویی رفتن میشینی دود میدی وقتی دودش تموم شد اوکیه بعد بار ا ... میدونم عزیزم خوده عنبرنسارو چجوری تو چی میذاشتی دود کنه؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33439 میدونم عزیزم خوده عنبرنسارو چجوری تو چی میذاشتی دود کنه؟ اها.. یه چنگال بهش بزن بزار رو گار یکم بعد خاموشش کن شروع میکنه به دود کردن ..رو شعله پخش کن هم میشه بزاری بعدا یچیز دیگه خریدشوهرم از عطاری یه وسیله اس عنبر نسارا رو میزاری توش بالاشم یه خرطومی ماننده که دود بیاد ازش بیرون شبیهه اسپند دون.. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
حالاهرچیهرکی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 3356 اها.. یه چنگال بهش بزن بزار رو گار یکم بعد خاموشش کن شروع میکنه به دود کردن ..رو شعله پخش کن هم میشه ... 🙏