2777
2789

والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم 

یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بدتر هم شدم  بعد اون یکی گفت حتماً اصل نبوده 😐😂

آخه بگو مدفوع الاغ هم اصل و غیر اصل داره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بد ...

فیکشو خریدی به مارکش دقت کن😂😂😂😂😂

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

میشه بگی چجوری دود میدادی؟

میرفتم حموم  هواکش رو روشن میکردم حالت دسشویی رفتن میشینی دود میدی وقتی دودش تموم شد اوکیه بعد بار اول خودت میفهمی خوب شدی..

بعد دوش میگرفتم 

نه بوش رو تنم میموند نه خونه بو میگرفت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا برای خیلی ها تاثیر داره من که تا حالا امتحان نکردم یبار یکی گفت من دود کردم نتیجه نگرفتم هیچ بد ...

از روستا باید بگیری اونم مدفوع الاغ ماده تو فصل بهار که کلی علف و سبزی میخوره ..برای همون اثر درمانی داره 

وگرنه الاغ نر عفونت میاره بیشتر 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میدونم عزیزم خوده عنبرنسارو چجوری تو چی میذاشتی دود کنه؟

اها.. یه چنگال بهش بزن بزار رو گار یکم بعد خاموشش کن شروع میکنه به دود کردن ..

رو شعله پخش کن هم میشه بزاری 

بعدا یچیز دیگه خریدشوهرم از عطاری یه وسیله اس عنبر نسارا رو میزاری توش  بالاشم یه خرطومی ماننده که دود بیاد ازش بیرون شبیهه اسپند دون..