2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت از چه نظر؟! من ٤_٥ ماهه عمل كردم بعد از عمل هيچ دردي نداشتم!

روز دوم صبح كه بيدار شدم صورتم كلا ورم كرده بود و كبود بود روز سوم به حدي ورم داشتم كه چشمم بسته شده بود و هي اسك ميومد اين اذيتم ميكرد!

بد ديگه كم كم رو به بهبود رفت.

من بينيم مشكل خاصي نداشت !يه بيني معمولي بود.

گفتم نميخوام معلوم باشه عمل كردم نوك بينيم يكم سر بالا بشه و يه قوس ملايم داشته باشه!

الان بينيم كاملا طبيعي و بدونه نقصه ولي اگه برگردم عقب ميگم نيمه فانتزي باشه.

مشكل تنفسي هم ندارم، هزينه عملم ٥ تومن شد

نه خوشکله فانتزی بده تکراری میشه 

کلا بعد  عمل آدم خیلی نکته بین میشه کوچترین ایراد رو میبینه .اما همین که مشکلی تو تنفسم ایجاد نشد و شکل بینی به هم نریخت خدا رو شکر😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

منم  داغونه ازم دوس دارم عمل کنم پول نداریم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
منظورتون از نیمه فانتزی چیه؟

مثلا کوچیک تر و قوس بیشتر 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!