2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرجون من تازه تاپیک سفرتو پیدا کردم دارم میخونم

مرسی مریم گلی جان که میخونی . من خیلی وقته اونجا دیگه پستی نمیذارم ولی برای خودمم پر از خاطرست ، مخصوصا عکسها و طرز تفکری که داشتم . 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
مرسی مریم گلی جان که میخونی . من خیلی وقته اونجا دیگه پستی نمیذارم ولی برای خودمم پر از خاطرست ، مخص ...

ولی عکسهارو نمیتونم ببینم

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
ولی عکسهارو نمیتونم ببینم

فکر کنم نی نی سایت کلا تغییر ورژن که داد عکسها حذف شد ، ولی صفحه های اخر مثلا بعد از ۱۳۰ به بعد باز تکرارشون کردم . یه اقای محترم به اسم هادی هم اومدن که راهنماییهاشون بی نظیر بود ، عکسهای ایشون هنوز هست ولی پنجاه صفحه ی اخر فکر کنم باشه

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
ممنون گلم سلامت ناراحت نمیشم اگ جالب نیس بگو

نه اتفاقا من خوشم اومد

سلیقه و نظر خودت خیلی مهمه تا اطرافیان

همیشه خودت مهم باش به نظر اطرافیان و دیگران اهمیت نده

خودت باهاش خوشحال باشی مهمتره

فکر کنم نی نی سایت کلا تغییر ورژن که داد عکسها حذف شد ، ولی صفحه های اخر مثلا بعد از ۱۳۰ به بعد ...

ممنون از راهنماییت

نه اتفاقا من خوشم اومد سلیقه و نظر خودت خیلی مهمه تا اطرافیان همیشه خودت مهم باش به نظر اطرافیان و ...

اره ولی من تجربه ندارم 21 سالمه زیا. نمیدونم دوسدارم بدونم از دید بقیه خانما چطوره 

اره ولی من تجربه ندارم 21 سالمه زیا. نمیدونم دوسدارم بدونم از دید بقیه خانما چطوره 

خب تجربه خودمو بهت گفتم واسه خودت زندگی کن نه دیگران

خودت از همه چی مهمتری

مثلا مبلای خونم نارنجیه شاید هرکی دیده یا شنیده بگه چه رنگ بدی ولی من باهاش شادم بعد ۳ سال هروقت نگاشون میکنم ذوق میکنم