2777
2789
منم گاهی چندشم میشه گاهی پشیمون میشم گاهی خوشحالم.و.... 🤕

فک میکردم فقط خودم اینجوریم🙂

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج آش دهن سوزی نیست فک کن یکی بیاد تو زندگیت که دیگه نمیره سخته تحمل یه آدم همیشه کنارت مگر اینک ...

عجب توصیفی خندم گرفت 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

پیش که بیاد 

انقد علاقه مند میشی که براش عجله هم میکنی 

میگی فقط این دنیا دارمش. خیلی کمه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اخه خیلی بد میگن و اینکه آدم کلن خوبی نمبینه قبل ازدواج خوبن اما بعدش

خب چون زندگی یسری ها بده دلیل نمیشه بقیه ام اینجوری باشن ازدواج بخشی از زندگیه نباید ازش ترسید یا چندشت شد

منم قبل ازدواح اینجوری بودم الان از ته قلبم احساس خوشبختی میکنم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

فک میکردم فقط خودم اینجوریم🙂

نه خواهر  آدم گاهی میخاد تنها باشه میخاد ب زمان مجردیش برگرده  گاهی میخاد بچگی کنه و... 

گاهی هم خوشحاله ک ازدواج کرده و تنها نیست و یه نفر رو داره ک میتونه بهش تکیه کنه ... 

من ک اینجوریم

اخه خیلی بد میگن و اینکه آدم کلن خوبی نمبینه قبل ازدواج خوبن اما بعدش

درسته عزیزم من تقریباً ۹ماه ازعروسیم میگذره انقدر پشیمونم که نگو دوسال نامزد بودیم نتونستم بشناسمش اون یه شهر دیگه بود الان دیدم هم معتاده هم دست بزن داره هم هیز نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم 

خوبتو میگن‌ولی‌بدتو‌میخان'🖤💯'
درسته عزیزم من تقریباً ۹ماه ازعروسیم میگذره انقدر پشیمونم که نگو دوسال نامزد بودیم نتونستم بشناسمش ا ...

واقعا اصلا نمیتونم فکر کنم یکی دوستم داشته باشه آخه آنقدر همه دروغ میگن آدم میگه حتما اینم دروغ میگه

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻

نه خواهر آدم گاهی میخاد تنها باشه میخاد ب زمان مجردیش برگرده گاهی میخاد بچگی کنه و... گاهی هم خوشح ...

طبیعیه چون زندگی به یک روال نمی‌گذره گاهی سختی داره گاهی بی هدفی گاهی بی‌دلیل خوشحالی نمیشه که توی همه حالتها یک عکس العمل نشون داد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واقعا اصلا نمیتونم فکر کنم یکی دوستم داشته باشه آخه آنقدر همه دروغ میگن آدم میگه حتما اینم دروغ میگه

منم فکر کردم اینم خیلی منو دوست داره بازی خوردم به حرفاش چی بگم عزیزم امیدوارم یه آدم درست بیاد توزندگیت

خوبتو میگن‌ولی‌بدتو‌میخان'🖤💯'
نه خواهر آدم گاهی میخاد تنها باشه میخاد ب زمان مجردیش برگرده گاهی میخاد بچگی کنه و... گاهی هم خوشح ...

اره دقیقا منم ......

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
در کللللل ازدواجه دیگه کاریش نمیشه کرد😶‍🌫️

همینطوره