2777
2789
نشد کنار همسرم لباس عروس بپوشم😔

چرا عزیزم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم

چون ازدواج دومون بود دوباره از صفر شروع کرده بودیم اگه میخواستیم عروسی بگیریم باید خیلی منتظر میشدیم.عقد ساده تو محضر کردیم شبش اومدیم خونمون.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حسرت داشتن اعتماد به نفس 

دوست داشتن خودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

چون ازدواج دومون بود دوباره از صفر شروع کرده بودیم اگه میخواستیم عروسی بگیریم باید خیلی منتظر میشدیم ...

میفهمم چیمیگی نمی‌تونید در حد ی آتلیه و عکاسی هزینه کنید برای سالگرد ازدواجتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد پر حسرتم دیگ نمیدونم ب کدومش فکر کنم

حاجی ول کن بخدا من اعصابمم بهم میریزه از ناامیدی حرف میزنید شوهرمم یوقتایی افسرده میشه بهش انقدر امید میدم ک فراموش کنه  جان عزیزاتون ناراحت نباشین اگه میتونید کاری کنید برای بهترشدن زندگیتون انجام بدین اگه شدنی نیس پس بیخیال لذت ببرید از هرچی که هست هرچی که دراختیارتونه همین نفسی که میاد ومیره هزاران شکر داره 💖

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میفهمم چیمیگی نمی‌تونید در حد ی آتلیه و عکاسی هزینه کنید برای سالگرد ازدواجتون؟

انشالله امسال که خدا بخواد شرایطمون روبراه میشه با پسرمون میریم عکاسی🥰

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
انشالله امسال که خدا بخواد شرایطمون روبراه میشه با پسرمون میریم عکاسی🥰

انشالله عزیزم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موی بلند تو بچگی همیشه پسرانه میزدن چون کثیف بودم😂😅

الان نمیشه موهاتو بلند کنی مگ؟

چ حسرتای عجیبی دارین .. آدم میترسه  یوقتایی موهاشو باز بزاره یکی حسرت بخوره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حسر‌ت‌یه شوهر‌با‌محبت‌‌و‌یه‌دوست‌داشته‌شدن‌از‌ته‌قلب

خودت خودتو دوست داشته باش  الاهی درپناه خدا باشی همیشه خدا بغلت بگیره وجودشو حس کنی رفیق

حسرت خواهر داشتنحسرت دختر داشتن

من خاهر دارم بدرد نمیخوره 

دلم دختر میخاد 

حاجی ول کن بخدا من اعصابمم بهم میریزه از ناامیدی حرف میزنید شوهرمم یوقتایی افسرده میشه بهش انقدر امی ...

هعی چی بگم زندگی من ک خیلی بهم ریختس خودمم سالم نیستم

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

2790
2778
2791
2779
2792