یعنی ۲ سال دیره؟آخه پسرای خانواده شوهرم شب ادراری داشتن حتی تا نوجوانیمیترسم زود بگیرم
اونا مثانه شون ضعیف بوده که تو پسرا خیلی رایج هست ،بچه ها تا ۱۸ ماهگی زیاد کنترل مثانشونو ندارن ولی اگه بعد ۱۸ماه جاشونو خیس کنند بیشتر عادت به تنبلی کردن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم پسر برادرم یک روز کامل ادرار نکرد مادر خدابیامرزم رفت خونه همسایه اون خانم پیر محله بود بهش گفت اونم گفت ماست مثل دوغ کن بریز روی آلتش سریع ادرار میکنه ماهم این کارو کردیم به ۲۲دیقه نشد ادرار کرد بچه خیلی گریه میکرد بیتابی میکرد ولی راحت شد این قضیه مال ۳۱ سال پیش تو هم امتهان کن ضرر نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
در هر صورت محبت کردی ممنونم بابت پیگیری خواهرانه❤️❤️❤️فکر کنم بخاطر گرماست
عزیزم خواهش میکنم
خداراشکر که چیزی نبوده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)