2777
2789
عنوان

بچه دو ساله از صبح جیش نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 83 پست

ببین اگه روغن زیتون داری شکمشو چرب کن خیلی آروم ماساژ بده ببین احساس درد می‌کنه یا نه به شکمش فشار نیاری ها! کم کم از پوشک بگیرش عزیزم فقط مهمونی رفتی ببند محض احتیاط ،من دوتا بچه بزرگ کردم بعد ۷ماهگی دیگه تو خونه پوشک نکردم خیلی زودم دسشوی رفتن یادشون دادم گناه دارن

یعنی ۲ سال دیره؟آخه پسرای خانواده شوهرم شب ادراری داشتن حتی تا نوجوانیمیترسم زود بگیرم

اونا مثانه شون ضعیف بوده که تو پسرا خیلی رایج هست ،بچه ها تا ۱۸ ماهگی زیاد کنترل مثانشونو ندارن ولی اگه بعد ۱۸ماه جاشونو خیس کنند بیشتر عادت به تنبلی کردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر برادرم یک روز کامل ادرار نکرد مادر خدابیامرزم رفت خونه همسایه اون خانم پیر محله بود بهش گفت اونم گفت ماست مثل دوغ کن بریز روی آلتش سریع ادرار میکنه ماهم این کارو کردیم به ۲۲دیقه نشد ادرار کرد بچه خیلی گریه میکرد بیتابی میکرد ولی راحت شد این قضیه مال ۳۱ سال پیش تو هم امتهان کن ضرر نداره

چی،شد پسرت حالش خوبه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چی،شد پسرت حالش خوبه؟

شب شوهرم با هندونه اومد خونه 

بچم عاشق هندونه اس

تا خورد ، به دو دقیقه نکشید خودشو خیس کرد😂

البته بگم

شوهرم میگفت تموم مسیر داشتم امام زمان رو جان مادرش زهرا قسم میدادم بچم سالم و سلامت باشه مشکلی نداشته باشه❤️

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چی،شد پسرت حالش خوبه؟

در هر صورت محبت کردی 

ممنونم بابت پیگیری خواهرانه❤️❤️❤️

فکر کنم بخاطر گرماست

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
در هر صورت محبت کردی ممنونم بابت پیگیری خواهرانه❤️❤️❤️فکر کنم بخاطر گرماست

عزیزم خواهش میکنم

خداراشکر که چیزی نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)