2777
2789
عنوان

والدین پیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 24 پست
روزها نیستم دکترا دارم و دانشگاه تدریس میکنم اما گاهی پدرم تماس میگیره و بیا خونه  نمون بیرون ...

به گذاشتن ایشون نیست 

شما یه خانم مستقل از نظر مالی و شخصیتی هستی

باید خودت تصمیم بگیری و بری بیرون

اونطوری برای خودت حریم خصوصی داری و با علاقه بیشتری بهشون میرسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دیر رسیدم امیدوارم اینو بخونی

یکی از دوستام شرايطش مشابه شماست فوق العاده سخته اونم دکتراس البته متاسفانه مثله من کار نداره زیاد خونس اینجور پدر مادر ها خيييييليييييي مهر طلبن اون خواهر برادر اش اصلا کمک نمیکنن همه چیز رو انداختن سر این بنده خدا از همه چیز بدتر پول هم ندارند یعنی پدرش حقوق بازنشستگی نداره مادر هم بیکار و خودش هم دکترا بیکار یکی از برادر ها خرج میده اونم هر چند وقت يبار اووف افتضاح یکی دیگه از برادرها میلیارد هست اما یه قرون کمک نمی کنه هيييييييچ تازه از اینا هم میکنه خيييييليييييي شرايطش سخته بنظرم هنوز وقت داری ازدواج کن تنها راه نجاتت هست

سخته. متاسفانه سالمندا مثل بچه ها وابسته میشن .خدا اجرت بده . سعی کن یه سری برنامه های منظم تفریحط برا خودت و خواهرت هم داشته باشین.وگرنه با این روحیه از بین میری

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
سلام دیر رسیدم امیدوارم اینو بخونی یکی از دوستام شرايطش مشابه شماست فوق العاده سخته اونم دکتراس الب ...

ممنون از همراهی و راهنماییتون

برام خیلی دعا کنید لطفا

واقعا یه فرجی بشه

سخته. متاسفانه سالمندا مثل بچه ها وابسته میشن .خدا اجرت بده . سعی کن یه سری برنامه های منظم تفریحط ب ...

ممنون خانم نازنین

متاسفانه کمی ضعف از خودم هست ولی سعی میکنم که جبران کنم

امشب مغزم داره میترکه  

انشالا همه پدر کادر ها در سن ۷۰ سالگی از دنیا برن تا ماهم بتونیم زندگی کنیم ،نسل ما شاهد پدر مادر های آویزون بود که حتی یک فشار خون ساده رو هم نمیتونن بگیرن تا سر کوچه عرضه ندارن برن ،خدایا بسه دیگه

انشالا همه پدر کادر ها در سن ۷۰ سالگی از دنیا برن تا ماهم بتونیم زندگی کنیم ،نسل ما شاهد پدر مادر ها ...

پدرم در این سالها فوت شدند.

خیلی خیلی دلتنگش هستم.

طلب فرج کن برای خودت و آرامش برای اونها ولی مرگ نه

دوست دارم دوباره پدرم با تمام غر زدن هاش بود، فقط بود.

😔