2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من قدم خیلی بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 81 پست
دوستم 178 قدشه خیلیم بنظرم قشنگه ارزو قد اونو دارم بنظرم خیلیم جذابه

دیگه زیادی بلنده !!! 

دیگه بگو قدش ۱۸۰ هست آخه دو سانت کم داره 

تو مرد ها ، مردی که قدش این حدود باشه قد بلند محسوب میشه !!!!!

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچولو ها کیوتن بلندا جذابما بلندا فقط تو لباس مجلسی عالی میشیم مابقی...

اخه ۳۰ کیلو اضافه وزن کجاش کیوته‌‌‌‌..۱۵۰ نهایت باید وزنش ۵۰باشع ک کیوت باشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من طرف پدریم همشون بلند و لاغرنمن ژنتیکی اینطور شدم قدم۱۷۴ـ۵ میشه وزنم ۶۳اونقد دوس داشتم قدم۱۵۰ وزنم ...

میدونی چرا اینقدر قدت توی چشمه ؟ چون وزنت به نظرم کمه . قد ۱۷۵ حداقل باید ۷۰ الی ۷۵ کیلو باشه 

وگرنه کسانی که قد بلندن و هیکل روی فرم دارن اتفاقا خیلی خوش تیپ ترن و باعث حسرت و غبطه خوردن خیلیا...

✅️🦋👌🍀

اخه ۳۰ کیلو اضافه وزن کجاش کیوته‌‌‌‌..۱۵۰ نهایت باید وزنش ۵۰باشع ک کیوت باشه

😂😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
کوچولو ها کیوتن بلندا جذابما بلندا فقط تو لباس مجلسی عالی میشیم مابقی...

من قدم ۱۵۶ اینا ولی لاغرررررر خیلی لاغر 🥲💔💔 هرکار میکنم چاق نمیشم 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
میدونی چرا اینقدر قدت توی چشمه ؟ چون وزنت به نظرم کمه . قد ۱۷۵ حداقل باید ۷۰ الی ۷۵ کیلو باشه وگرنه ...

من چاق بودم اول 68 بودم گفتن بخوری چاق شی میشی فلان بهمان از ترسم لاغر کردم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دیگه زیادی بلنده !!! دیگه بگو قدش ۱۸۰ هست آخه دو سانت کم داره تو مرد ها ، مردی که قدش این حدود باشه ...

بنظرم قشنگه اون باید بره با پسر 190 به بالا همش بهش میگم 😂🤦🏻‍♀️ خودش میگ قد طرف مهم نیست برام

من قدم ۱۵۶ اینا ولی لاغرررررر خیلی لاغر 🥲💔💔 هرکار میکنم چاق نمیشم

کیوتتت 😍🤌🏻

من چاق بودم اول 68 بودم گفتن بخوری چاق شی میشی فلان بهمان از ترسم لاغر کردم

نه بابا الکی میگن شاید بعضیا هم از روی حسادت بگن 

شما چاق تر بشو یکم بعدش یه هیکل فوق العاده میتونی بسازی . اکثر مدل ها قد بلندن مهماندارها قد بلندن و خیلی مشاغل دیگه که خوش تیپی خانم براشون مهمه 

✅️🦋👌🍀

نه بابا الکی میگن شاید بعضیا هم از روی حسادت بگن شما چاق تر بشو یکم بعدش یه هیکل فوق العاده میتونی ب ...

من میگیرم میشه۱۷۴ـ۱۷۵

حالا بگیم نهایتتتتت ۱۷۶ که نمیشه

۱۷۶ خیلی رو مخع خیلی بلندع؟

کاش میشد از پاهام قطع کنممم