2777
2789
عنوان

بچه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
آره سخت شدنشو که آره ولی خب شرایط اوکی نشه چی میترسم اذیت شیم

عزیزم دیگ الان همه در یک سطحن.یجورایی هرچی خودت میدونی اگه الان امادگی ندارین نیارید❤️

کاربر دست دونفره..🧚🏻‍♀️متاهل.✨مجرد.دوتا دوست خوب🤍🤍👭🏻⭐

عزیزم خدا حفظش کنه پسرتو آره واقعا منم مالی میگم وگرنه حرف هیچ کسی تو فامیل اینا مهم نیس

ممنونم عزیزم 💋 واقعا هزینه ها سنگینه . آدم تا یه سوپرمارکت میره ۴تا تنقلات میخره نزدیک یه میلیون از دستش میره . کالاهای اساسی که بماند . بارداری هم واقعا خیلی هزینه میشه . ولی هزینه های اصلی بعداز به دنیا اومدن بچه هست .بنابراین باید تا حدی وضعیت اقتصادی رو به راه بشه و بعد برای بچه اقدام کرد . ما همیشه میگفتیم دیرتر بیاد بهتره تا اینکه زودتر بیاد و نتونیم براش امکانات حداقلی فراهم کنیم . 

شما سن هردوتاتون کمه . وقت برای بچه آوردن تا چندسال آینده رو دارید . نگران هیچی نباش .حرف اطرافیان هم توجه نکن .

همه فکر میکردن من مشکل باردار شدن دارم درصورتیکه خودمون نمی‌خواستیم بچه دار بشیم . این اطرافیان که قرار نیست خرج بچه مارو بدن . پس هر زمان خودتون صلاح دونستید اقدام کنید .

براتون بهترین هارو آرزو میکنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت مالی و وضعیت اخلاقی با شوهرت چجوریه ؟؟من ۷ سال نیاوردم چون میخواستم خونم بزرگ بشه قبلا یک خوا ...

آره تنها میمونی و آدم حوصلشم سر میره حداقل میگه بازی کنه باهاش  شوهرمم وضعیت مالی خوبه کارمند اداره گازه ولی حس میکنم شوهر منم بچه گونه رفتار داره بعدم میخوام ماشین بگیریم بعدا با این وضع حقوق ها هم خداکنه تا دوسال بخریم 

واقعا هیچ مشکلی نداشتین موقع اقدام به بارداری اینا

نه عزیزم الان سه تا بچه دارم 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪