2777
2789
عنوان

نه به رفتن برق😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

ما رو امروز سوپرایز کردن 

دیدن زندگیمون هیجان نداره 

امروزم برق نداشتیم 

خدایا شکرت 

من و اینهمه خوشبختی محاله

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ما از ۱۲ تا ۲ هستیمفکر کنم برق شما رو قطع میکنن بدن ما😄😄😄😄

سلام 

من تو ناشناسم ی نفر پیام داده بود درمورد شما و کاربر چرچیل 

خیلی عجیب بود برام 

تاپیک زدم عکس و تایید نکردن شاتشو ببینید 

قبلا کسی بهتون همچین چیزی گفته بود؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ چیز میره برق اب نت و آنتن تلفن .از همه بدتر نته با دنیا باید خداحافظی کرد شاید یکی یه جلسه کوفتی داشته باشه

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

عه اوپرا پروفت عوض کردی🙃😔 با اون قبلی عادت کرده بودیم

قبلی ارور میداد

امتحانی عوض کردم که اگه تایید شد و نشون داد دوبارا قبلی رو اپلود کنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام من تو ناشناسم ی نفر پیام داده بود درمورد شما و کاربر چرچیل خیلی عجیب بود برام تاپیک زدم عکس و ت ...

سلام 

اینکه یکی هستیم؟ یه کاربر گیر داده که ما یه نفریم 

گفتم به نی نی یار بگید گویا ناکام موندن دوره افتادن توی تاپیکها

سلام اینکه یکی هستیم؟ یه کاربر گیر داده که ما یه نفریم گفتم به نی نی یار بگید گویا ناکام موندن دوره ...

سلام 

آرمان روح الله هستم.

به پویش حذف کاربران فاسد از نی نی سایت بپیوندین.

اسامی: 

اوپرا و چرچیل .

دختر_گرانبها و مهشید_هستم .

nazaniiiin.

همانطور که حتما مشاهده کردین، این کاربران ضد انقلاب و تبلیغات زیادی دارند.

ما اسکرین شات ازشون نداریم چون سریع پاک میکنن.

هر جایی از اینها موردی دیدین سریعا اسکرین شات گرفته و در ادرس زیر آپلود کنین 

ما اگر با هم گروه باشیم این افراد جایی برای جولان ندارند.

کارهای زشت اینها عبارت است از: ترویج بی بند باری و سقط و بی حجابی و ازدواج سفید و تجملات

این متن پیامش بود ، شات رو تایید نمیکنن بفرستم برات 

ی لینک هم داده ک حساب کاربریش تو وب اپلیکیشن فارس بوده 

الان پاک کرده اون کاربری رو 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سلام آرمان روح الله هستم.به پویش حذف کاربران فاسد از نی نی سایت بپیوندین.اسامی: اوپرا و چرچیل .دخت ...

اوه اوه 

ایشون از اون خوبهای روزگارن

معلوم نیست کجا یکی مون چیزی گفته که ایشون دچار از هم گسیختگی روانی شده

فقط دنبال اینه این حرفها رو بهمون بچسبونه

توی فارس نیوز هم فعاله و ده بیست نفر عین خودش طرفدارشن 

اوه اوه ایشون از اون خوبهای روزگارنمعلوم نیست کجا یکی مون چیزی گفته که ایشون دچار از هم گسیختگی روان ...

اره من تعجب کردم اصلا