2777
2789
پس نگران نباشم؟؟؟برا بچه بزرگتر راحت وقت میزاری ...باهاش بری پارک سینما خرید.. مدرسه رفتن؟؟

دقیقا هم درک دارن اگه یه روز نتونستم و مشغول باشم هم باهم میشینیم کلی برنامه ریزی میکنیم حتی با عشق خودش برای داداشش خرید میکنه و مواظبشه دائم بهش ابراز محبت میکنم و از خوبیاش بخصوص وقتایی که مواظب داداشش هست و  اسباب بازیاشو جمع میکنه که خطرناک نباشه تعریف و تشکر میکنم، باهم کتاب می‌خونیم قصه میگیم بخصوص توی بارداری همه ی وقتم رو واسش می‌گذاشتم،  الان همون وقت رو می‌گذارم فقط چون پسرم ۱۱ ماهشه ، شبا پدرش دخترم رو می‌خوابونه که مدرسه داره 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم توجه پدر باید برای بچه بزرگ بیشتر بشه! به خصوص که پسره میتونن بیشتر باهم وقت بگذرونن

همسرم زیاد اهل بازی با بچه نیست....میخام کوچیکه ک بی صداعه بدم ب همسرم بزرگه برا خودم باشه ... خیلی دوسش دارم ...نمیتونم لحظه ای ازش دل بکنم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا هم درک دارن اگه یه روز نتونستم و مشغول باشم هم باهم میشینیم کلی برنامه ریزی میکنیم حتی با عشق ...

ای جانم ...عزیزم....خدا نگهشون داره...ممنون ک وقت گذاشتی برام توضیح دادید..

امیدوارم از عهده ش بربیام...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم ...عزیزم....خدا نگهشون داره...ممنون ک وقت گذاشتی برام توضیح دادید..امیدوارم از عهده ش بربیام ...

ممنونم 

الان که وقتت آزاده ولی بعد از زایمان و ماه های سخت اول فقط حتی شده چند دقیقه محکم بغلش کن بهش بگو که مرسی که هست و بهت انرژی میده تا خستگیات بره باید بدونه هنوزم مهمه و بچه ی بعدی خللی توی روابط عاطفی با شما ایجاد نمیکنه 

ان شاءالله کنار هم همیشه خوشبخت و شاد و سلامت باشین 

ممنون از راهنماییتون...

میدونید بیشتر از چی ناراحتم...وقتی پسرم دنیا اومد خیلی اذیت شدم کرونا قرنطینه.. افسردگی ... ناسازگاری همسرم جنس خرابی پدرمادرش...بیماریهای خودم...همه دست بدست هم دادن تا نتونم درست برا پسرم مادری کنم... همش دادو بیداد هیچیش سروقت نبود خیلی براش کم کاری کردم...بیشتر یادآوری اون روزا عذابم میده... بخاطر اون روزا میگم باید صدمو برا پسرم میزاشتم و بفکر دومی نبودم ...هرچند بخاطر تنهایی خودش تصمیم بارداری گرفتم ولی الان بشدت پشیمونم میگم کاش این بچه نمونه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم الان که وقتت آزاده ولی بعد از زایمان و ماه های سخت اول فقط حتی شده چند دقیقه محکم بغلش کن بهش ...

ممنونم ...تو پیام براتون علت ناراحتیمو نوشتم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم ...تو پیام براتون علت ناراحتیمو نوشتم...

هیچ وقت دیر نیست شاید از نظر خودت کم کاری بوده هیچ مادری از قصد کاری نمیکنه مگر به خاطر شرایط ، منم بعد از بارداری اولم دچار بیماری شدم و داروهایی مصرف کردم که دکتر میگفت شاید روی صفحات رشد استخوانی بچت اثر بزاره با اینکه بی‌ضرر هاشو بهت میدیم ، شیر خشک هم به هیچ عنوان نمی‌خورد هیچ مارکی ، خیلی استرس و عذاب وجدان داشتم ولی خداروشکر من بیماریم بهتر نشد چون مزمن هست ولی روی دختر اثر سو نگذاشت

من یادم میاد سر بارداری دومم ، تا تونستم دخترم رو سینما و پارک بردم بهش هم گفته بودم مامانی خواهری به دنیا بیاد تا یه مدت چون کوچیکه مسافرت و جاهایی مثل سینما و... نمیتونیم بریم ولی به جاش خیلی کارا کردیم انواع کیک و دسر درست میکردیم در حد هم زدن و تخم مرغ شکستن و آرد و شکر ریختن و.‌..  کمکم می‌کرد میگفتم آشپز کوچولوی منی ، یا صبحا زودتر بیدار می‌شدیم مثلا ساعت ۸ باهم فیلم و کارتون می‌دیدیم 

هر دفعه به اسم داداش کوچیک از بهشت جایزه میگیرم بهش میدم یا کمک میکنه اسباب بازی و وسایلش رو جمع کنه بدون گفتن من و... صبح که بیدار میشه میبینه فرشته ی مهربون جایزه زیر بالشتش گذاشته مثلا داداشش موهاش رو میکشه نمیگم بچه هست اشکال نداره ، میگم مامان مرسی درک میکنی داداش کوچیکه بلد نیست محبتش رو نشون بده چون حرف نمیزنه نازی هم بلد نیست اینجوری باهات بازی میکنه میدونم دردت اومد ممنون اینقدر خانوم شدی که رفتار بد نشون ندادی و.‌‌‌.. اینجوری بیشتر تشویق میشه مدیریت بحران کنه و رفتار و واکنش خشونت آمیز که اقتضای سنشون هست رو نشون نده و کنترل کنه

هیچ وقت دیر نیست شاید از نظر خودت کم کاری بوده هیچ مادری از قصد کاری نمیکنه مگر به خاطر شرایط ، منم ...

درسته ... 

امیدوارم منم از عهده ش بربیام... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر دفعه به اسم داداش کوچیک از بهشت جایزه میگیرم بهش میدم یا کمک میکنه اسباب بازی و وسایلش رو جمع کنه ...

چقدر عالی مدیریت میکنید... مطمئنا بچه های آرومی پرورش میدید... من زود عصبانی میشم... 

ممنون ک راهنماییم کردید ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵سال ونه ماه عقل رس شده و حسادت نداره؟؟؟

بله نسبت به بچه ی  ۳ ،۴. ساله خیلی تفاوت داره

درسته ... امیدوارم منم از عهده ش بربیام...

مطمئنا برمیای🥰