2777
2789

سخته واقعا 

پسرخالم بود ازم خواستگاری کرد بعدش پشیمون شد یجورایی بازی کرد باهام متاسفم براش فاقد شعور شخصیت بود...البته مقصر من بودم چون خییییییلی بهش محبت کردم و باهاش راه اومدم تو همه چی خب اونم خاک بر سر شک کرد فکر کرد من ایرادی دارم ازم زده شد درسته سنم زیاده ولی خب چون اولین تجربه بود و تا حالا نداشتم از این جور چیزا و دوسش دارم اینجوری گند زدم اوایل کات داشتم جون میدادم خدایا شکرت که الان داره کمرنگ تر میشه بعضی وقتا میبینم بهتر که نشد اصلا ولی یاد خاطرات میوفتم اعصابم خورد میشه نمی‌دونم چه مرگمه 

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه کی با فامیل دوست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست نشدم گلم با اجازه خانواده هامون یه مدت قرار بود صحبت کنیم اخلاق همو بفهمیم درسته پسرخالم بود ولی ما تهرانیم و اونا یه شهر دیگه که خیلی فاصله داره ۸سال بود ندیده بودمش

ادمی که نمیشه با خیال راحت بهش محبت کرد و باید ترس داشته باشی ی وقت هوا برش نداره واقعا ب درد نمیخور ...

بله حالا که ازش جدا شدم عشق کمرنگ شد منطق اومد جلو فهمیدم بهتر که نشد ولی واقعا یاد تلفن حرف زدنامون میوفتم اعصابم خورد میشه 

من نبودم ولی نظر منم همینه ما میتونیم مستقل و قوی باشیم

اره دوبار 

روزی هزارتا تاپیکشکست عشقی میبینیم 

پسره هزار کار کرده دختره منتظر پیامشه 

زن خیانت میکنه مرده سرش میبره 

مردا خیانت میکنند زنا میگن حتما عیب از ما بوده یه فرصت دیگه بدیم 

بعد هی ادای مستقل بودن برمیدارن فمنیستی مثلا

مستقل بودن خانم ها فقط تو رماناس اونکه باباش کارخونه داره

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اره دوبار روزی هزارتا تاپیکشکست عشقی میبینیم پسره هزار کار کرده دختره منتظر پیامشه زن خیانت میکنه مر ...

من فمنیست نیستم 

ولی خودم مستقلم هرکس میتونه باشه همه آدما احساس دارن اینکه یکی عوضی بازی درآورده چ ربطی داره اینک بعد جدایی طرف تا حداکثر یک ماه داغون باشه عادیه ولی بعدش باید برگرده ب زندگی این دختر پسرم نداره مگ کم داریم پسرایی که عاشق یکی شدن بعد نرسیدن بهش کلا همیشه تنها موندن و.. 

هرکس به جوره من کاری با دخترای ضعیف ندارم حداقل کاری ک میتونم بکنم اینه که خودم قوی باشم